ניתוח פלסטי בכף הרגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח פלסטי בכף הרגל
    אורי
    24/05/2009

יש לי שאלה, האם ישנו ניתוח המאריך אצבעות כף הרגל?? האצבעות שלי מוזרות ברמות שאין לתאר..... הן לא לפי הסדר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח פלסטי בכף הרגל

הוספת תגובה

• ניתוח אסתטי לכף הרגל

פרופ` אלדד זילברשטיין
    24/05/2009

אורי שלום,
    ישנם ניתוחים שמאפשרים הארכת אצבעות בכפות הידיים ואף הרגליים. ניתוחים בכפות הרגליים נדירים הרבה יותר מאשר בידיים. הסיבה לכך היא שאת כפות הרגליים קל יחסית להסתיר ולכן אם מדובר בפגם אסתטי שקל יחסית להסתיר והתוצאה לא בהכרח טובה לא תמיד כדאי לבצע את הניתוח. בנוסף תקופת ההחלמה יכולה להגביל מאוד בהליכה ותנועה. ע"מ להחליט עד כמה ניתוח כזה הוא מסובך כדאי שתגש/י לייעוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למי לפנות?

מיכל
    25/06/2009

אני גם מעוניינת בניתוח לאצבעות כף הרגל...בשביל להאריך אותן
    לאן ניתן לפנות בנושא? כלומר איזה רופא? ואיזה סוג מרפאות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מעוניינת גם במידע בנושא

עינתי
    15/10/2009

אשמח לדעת לאן פונים בנושא של הארכת אצבעות כף הרגל אצלי המצב גם קצת שונה מלבד שהיא קצרה יותלר (האצבע) היא גם צומחת יותר למעלה וזה מפריע כששמים נעליים-האם ניתן לעשות ניתוח זה דרך הקופת חולים בפנייה לאורטופד או שזה רק באופן פרטי אצל מנתח פלסטי? אשמח לקבל פרטים בנושא זה עניין שמטריד אותי שנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח או סידור אצבעות כף הרגל

ליאורה
    25/01/2011

שלום , יש לי אצבעות מאוד מכוערות ברגל ואני ממש מתביישת בהן אני תמיד עם נעלים סגורות ובהחלט זה לא נוח לי(גם בקיץ) בצד שמאל של הרגל יש לי עצם בולטת בזרת ובצד ימין של הרגל יש לי עצם בולטת לצידה של הבוהן אגב היא מכאיבה לי . הבעיה העיקרית היא שהאצבע שלייד האגודל יותר ארוכה ממנה והיא עקומה מה אני יכולה לעשות,למי לפנות ומה הסיכונים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח או סידור אצבעות כף הרגל - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    25/01/2011

ליאורה שלום,
    הייתי ממליץ לפנות לאורטופד - רצוי כזה שעוסק בניתוחי כף רגל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצבעות כף רגל מכוערות

יעל
    08/09/2011

היי ד"ר קראתי כמה מהתגובות שלך ולא הבנתי לאיזה גוף אני צריכה לפנות על מנת לברר את כל מה שנוגע בניתוח.. ברצוני לעשות ניתוח פלסטי לאצבעות כף הרגל!
    זה מאוד מציק לי מגיל קטן שהן ארוכות, עקומות ולא מסודרות! אני מעוניינת מאוד לקבל פרטי פרטים ואודה מאוד אם תחזור אליי בתשובה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו