מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צלקות קלאוידיותכרמית26/05/2009
שלום שמי כרמית ואני בת 23.לפני כ10 שנים צמחה לי צלקת קאולידית ראשונה בכתף.לפניי כ5 שנים צמחו לי כמעט בכל הכתפיים הגב ואפילו באזור החזה...ניסיתי מדבקות הזרקות ואפילו עשיתי 5 טיפולים בפ"ת שבהם הקפיאו לי אותן והשתמשו בלייזר.שום דבר לא הועיל מהטיפולים הכואבים של הלייזר שבעקבותם לא יכולתי לתפקד כמעט שבוע.אני אבודת עצות אין לי מושג איך הצלקות האלו שהתפשטו לי בכל הגוף יכולות להעלם.רציתי לשאול אם יש ניתוחים כלשהם להעלמת הצלקות.????ואם כן תמליצו לי על רופאים.....
אשמח אם תעזרו לי
כרמיתתת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות קלואידיות
פרופ` אלדד זילברשטיין26/05/2009כרמית שלום,
הטיפול בצלקות קלואידיות הוא ארוך וככזה הוא דורש סבלנות והתמדה. הטיפולים השונים הם חבישת סיליקון או גרנופלקס, תחבושת לחץ (JOBST), הזרקות סטרואידים לצלקת, הקפאת הקלואיד בחנקן נוזלי. ולרב יש צורך בשילוב של שניים או יותר מהאמצעים שהזכרתי. את החבישות השונות יש ללבוש במשך מספר חודשים ולעיתים אף יותר משנה. ההזרקות גם הן חוזרות אחת לחודש-חודש וחצי במשך אותה תקופת זמן. לעיתים ניתוח עשוי לעזור אך רק בשילוב עם חבישת לחץ ו/או הזרקות. ניתוח לבד קרוב לודאי ייסתיים בחזרה מהירה של הקלואיד ולעיתים אפילו בצורה חמורה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה דר טליזמן לא עונה?
ד"ר פרידמן27/05/2009למה לא עונה על שאלות רבאק!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתחזה
ד''ר נמרוד פרידמן27/05/2009ניתן לראות בקלות כי מדובר במתחזה מכיוון שאין את הצבע והסמל של מנהל הפורום כך שלא מדובר בד"ר פרידמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)