מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח אף-שאלה מורכבתמתעניינת28/05/2009
שלום ד"ר
אני 3 שנים לאחר ניתוח אף כושל במיוחד המצב של האף כיום ממש בעייתי המנתח עיוות לי את כל האף אני כבר לא מסוגלת יותר ואני חייבת לעשות ניתוח לתיקון ואני כבר הרבה זמן בבירורים רבים..
ויש לי שאלה שאני לא יודעת אם הגעתי למקום הנכון ואם יהיו לך תשובות בשבילי אבל בכל זאת אני אשמח אם תענה..
בטח שמעת על המקרה המזעזע של קוני שאלפ מושתלת הפנים...כתוצאה מהייריה האף שלה התרסק לחלוטין וכשחשפו אותה לאחר הניתוח שמתי לב לאף שלה שבעיניי זה יצא ממש יפה ואני לא מבינה איך מאף מרוסק לחלוטין נהיה לה אף כזה? אתה יכול להסביר לי כי אני לא מבינה בזה ובטוח שאתה קצת יותר מבין...מה עשו לה בדיוק...כי אני מרגישה שהמקרה שלי הכי בעייתי בעולם ואחרי שראיתי אז אף עשו לה מאף מרוסק אז בהחלט אני מחפשת תשובות האם באמת ניתן להשיג תוצאה כזאת של אף או שזה אף שהושתל ומה הכוונה הושתל?? האם אפשר להרוס לי לגמריי את האף ולבנות חדש? יש דבר כזה??
תודה מראש אם תצליח לענות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחזור אף
פרופ` אלדד זילברשטיין29/05/2009למתעניינת שלום,
ניתן להבחין שאת במצוקה קשה. ישנם הרבה אמצעים לשחזור אף לפני שנכנסים לאפשרות הקיצונית של השתלת פנים או חלק מהפנים. איני יודע האם האף שלך באמת הרוס כל כך עד שצריך לבנות הכל מחדש או שמדובר בתחושה סובייקטיבית שרחוקה מהמציאות. לשם כך עלייך לפנות לבדיקה וייעוץ אצל מנתח פלסטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאשה הזו השתילו אף מתורמת
אלונה30/05/2009שנפטרה. לא בנו לה את האף - השתילו לה אותו. מדובר באף של התורמת ז"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת פנים
פרופ` אלדד זילברשטיין30/05/2009ההשתלה מתורם זר היא ניתוח מרכב מאוד עם סיכונים רבים. יש צורך אח"כ ליטול תרופות נגד דחייה למשך כל החיים. לתרופות הללו תופעות לואי משלהן כולל נטיה לזיהומים, שכיחות גבוהה של גידולים סרטניים ותוחלת חיים נמוכה מהממוצע. לרב לא מוצדק לבצע השתלה מתורם ע"מ לשחזר אף. 99.9% סיכוי שניתן להגיע לתוצאה טובה גם באמצעים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)