ניתוח להגדלת חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח להגדלת חזה
    חני
    01/06/2009

שלום
    אני אמורה לעבור ניתוח להגדלת חזה בעוד כשבוע אצל רופא מפורסם
    הרופא הציע לי להכניס 280 סיסי מעל השריר
    השאלה היא אם בכל זאת ארצה מתחת לשריר האם אני יכולה לדרוש את זה כי הבנתי שמתחת לשריר עדיף מבחינת איכות החזה לטווח הרחוק
    האם יכול להיות שמעל השריר זה פשוט יותר קל לרופא מבחינת הניתוח או פשוט לא להתווכח איתו?
    תודה רבה חני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח להגדלת חזה

הוספת תגובה

• מקום השתל

ד''ר נמרוד פרידמן
    01/06/2009

היי חני,

ההחלטה על מקום השתל תלויה בעיקר בכמות הרקמה שיש לך בחלק העליון של השד.
    במידה ועובי הרקמה הוא מספק, ניתן להכניס את השתל מעל לשריר.
    אין הסכמה בין הרופאים לגבי התוצאה לאורך זמן בגישות השונות.
    הניתוח דומה בשתי הגישות ולרופא המיומן אין הבדל בין הגישות.
    במידה ואת סומכת על הרופא שלך, אני ממליץ כי תקשיבי להמלצתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שווה להקשיב לרופא

רונית
    02/06/2009

אני יכולה לשתף אותך מניסיוני, שעברתי ניתוח הגדלת חזה לפני כשנתיים והכנסתי 250 סיסי בכל צד, וזה לא שלא היה לי מי יודע מה חזה קודם, אבל אחרי דיאטה רצינית הרגשתי שאני צריכה שינוי והכנסתי 250 בכל צד, למרות שכבר הייתי מידה B. ככה שכדאי לך שוב לשקול אם 280 יהיה לך נוח. זה גם לא מעט משקל על הגב...

את השתלים שמו לי מתחת לשריר ולפי מה שהרופא שלי הסביר, החזה שומר על הצורה שלו יותר זמן. האמת שזה תלוי גם איזו צורה את שמה. אני שמתי low profile כי רציתי מראה טבעי והסבירו לי שככל שהכמות שאת מכניסה יותר גדולה ככה צורת החזה נוטה לשנות צורה, אז אם את בוחרת ב- high profile, לא ממש כדאי. אצל מי את עושה את הניתוח? אני עשיתי דרך *********** והייתי מאוד מרוצה בסה"כ, כי פניתי קודם לכמה רופאים פרטיים כדי לקבל חו"ד והערכה לעלות ומבחינת התשלום ביחס למקצועיות, הייתי מופתעת לטובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו