מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח להגדלת חזהחני01/06/2009
שלום
אני אמורה לעבור ניתוח להגדלת חזה בעוד כשבוע אצל רופא מפורסם
הרופא הציע לי להכניס 280 סיסי מעל השריר
השאלה היא אם בכל זאת ארצה מתחת לשריר האם אני יכולה לדרוש את זה כי הבנתי שמתחת לשריר עדיף מבחינת איכות החזה לטווח הרחוק
האם יכול להיות שמעל השריר זה פשוט יותר קל לרופא מבחינת הניתוח או פשוט לא להתווכח איתו?
תודה רבה חני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקום השתל
ד''ר נמרוד פרידמן01/06/2009היי חני,
ההחלטה על מקום השתל תלויה בעיקר בכמות הרקמה שיש לך בחלק העליון של השד.
במידה ועובי הרקמה הוא מספק, ניתן להכניס את השתל מעל לשריר.
אין הסכמה בין הרופאים לגבי התוצאה לאורך זמן בגישות השונות.
הניתוח דומה בשתי הגישות ולרופא המיומן אין הבדל בין הגישות.
במידה ואת סומכת על הרופא שלך, אני ממליץ כי תקשיבי להמלצתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשווה להקשיב לרופא
רונית02/06/2009אני יכולה לשתף אותך מניסיוני, שעברתי ניתוח הגדלת חזה לפני כשנתיים והכנסתי 250 סיסי בכל צד, וזה לא שלא היה לי מי יודע מה חזה קודם, אבל אחרי דיאטה רצינית הרגשתי שאני צריכה שינוי והכנסתי 250 בכל צד, למרות שכבר הייתי מידה B. ככה שכדאי לך שוב לשקול אם 280 יהיה לך נוח. זה גם לא מעט משקל על הגב...
את השתלים שמו לי מתחת לשריר ולפי מה שהרופא שלי הסביר, החזה שומר על הצורה שלו יותר זמן. האמת שזה תלוי גם איזו צורה את שמה. אני שמתי low profile כי רציתי מראה טבעי והסבירו לי שככל שהכמות שאת מכניסה יותר גדולה ככה צורת החזה נוטה לשנות צורה, אז אם את בוחרת ב- high profile, לא ממש כדאי. אצל מי את עושה את הניתוח? אני עשיתי דרך *********** והייתי מאוד מרוצה בסה"כ, כי פניתי קודם לכמה רופאים פרטיים כדי לקבל חו"ד והערכה לעלות ומבחינת התשלום ביחס למקצועיות, הייתי מופתעת לטובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)