ניתוח אף לבני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח אף לבני
    דפנה
    02/06/2009

בני הצעיר רוצה לעבור ניתוח אף. אני מודאגת מכל הרעיון כי לדעתי הוא כלל לא צריך זאת... אך הוא מתעקש. כיצד אדע לאיזה רופא לפנות ולאן ללכת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח אף לבני

הוספת תגובה

• כרמלה

ד``ר רן טליסמן
    02/06/2009

שאלת השאלות
    בעזרת ידע רציונלי תוכלי לחפש מי מתאים: מומחה לכירורגיה פלסטית, ניסיון בניתוחי אף מעל 10 שנים, חבר באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית, כל זה קל לביצוע דרך מידע כללי שקיים ברשת. אז תגיעי לשלב שבו תשארי עם 5 - 7 שמות תגיעי איתו לייעוץ תשאלי את כל השאלות שמציקות לך ואז תשארי עם שניים שלושה שפחות או יותר ללא הבדל מהותי ביניהם. איך לבחור? רק תחושת הבטן תכריע בסוף ביניהם היכן את מרגישה או מרגישים שזה המקום הנכון.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם את מתלבטת

גילי
    03/06/2009

לאיזה רופא לקחת אותו, אני יכולה להמליץ לך על שני רופאים שהייתי אצלם בייעוץ, אצל אחד מהם בסופו של דבר גם התנתחתי. למעשה, הייתי בייעוץ אצל חמישה רופאים, אבל בסופו של דבר בחרתי לעבור את הניתוח שלי ב************************
    ד"ר ******** מרמת אביב, שיש לו ניסיון של יותר מעשרים שנה אם אני זוכרת נכון והוא עובד גם באא"ג בתל השומר. ויש את ד"ר************* שמקבל באזור חיפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאן ללכת

דפנה
    04/06/2009

אני דווקא הייתי ממליצה לך ללכת למרפאה גדולה ומוכרת ולא לרופא פרטי. יש לי חברה שהרופא שעשה לה ניתוח חזה נעלם לה פתאום, ובמרפאה הסיכוי שזה יקרה נמוך יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחצנים נמאסתם

איילת
    04/06/2009

יותר מכונים ו"מרפאות גדולות" פשטו את הרגל נעלמו או החליפו בעלים בשנים האחרונות מאשר רופאים פרטיים. תמצאי לך רופא רציני ובעל ניסיון. הניסיונות של כל מיני מכונים למיניהם להכניס הודעות לפורום כביכול מפי "בעלת ניסיון" הוא פתטי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דפנה לא לדבר שטויות

אורית
    05/06/2009

אם זה רופא מוכר וידוע הוא לא יברח לשום מקום.
    זה לא שהוא "יעשה מכה" על גבו של מוטפל ואז ייעלם ויפסיד את כל הפרקטיקה שלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו