מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רינופלסטיקהא03/06/2009
היי
נחבלתי מכדורסל באפי לפני כ5 שנים ומאז נוצרה אצלי תדמית והתיחסות לאף בצורה כזו שלא הייתה קודמת לה.
עם הזמן החלטתי לבצע שינוי פלסטי, אבל אני מעוניין בצורה ספציפית שרק מנתח אחד או שניים בארץ נוטים לנתח בצורה כזו.
ראיתי תוצאות מאוד יפות ופשוט מושלמות מבחינתי של מנתח שהוא א.א.ג אבל הוא לא חבר באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית כפי שהבנתי, ואני קצת חושש היות והוא לא חבר באיגוד,
אם אתם מכירים שמו 'גבי אלשווילי' מה דעת הרופאים עליו? ולמה הוא לא חבר באיגוד
אודה לכם על תשובותיכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אף
ד''ר יעקב זיילר03/06/2009שלום א,
נראה לי שאתה עושה מחקר שווקים קפדני וכבר בחרת לך מנתח.
באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית חברים רק בעלי תעודת מומחה בכירורגיה פלסטית הניתנת ע"י משרד הבריאות.הרופא שאת שמו ציינת אינו כזה ולכן אינו חבר באיגוד.אין באמור כדי להביע דעה כלשהי על נסיונו ו/או כישוריו בתחום הספציפי של ניתוחי אף .
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך
דניאל04/06/2009תודה על התשובות,
באמת השתדלתי להתעניין ככל שאפשר בנושא כדי לעשות החלטה נכונה,
אך עדיין העובדה שהוא אינו חבר באיגוד לכירורגיה פלסטית קצת מרתיעה ,
הוא גם הרופא של ד"ר סנטר בתחום האף והאוזניים,
איך אני אמור לבואלניתוח בראש שקט כשהוא לא חבר באיגוד?
איך אפשר לשאול אותו ישירות למה הוא לא חבר באיגוד? האם זה באמת משנה לגבי הרופא הזה ספציפית מאחר ויש לו הרבה ניסיון?
אודה מאוד על תשובותיכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב.
דניאל04/06/2009הוא הראה לי תעודה של מנתח פלסטי מומחה, הוא כתב גם ברזומה שלו שהוא מדריך ומרצה בכול העולם
אז למה הוא עדיין לא נמנה בין חברי האיגוד?
אולי כי הלימודים צריכים להתקיים במוסדות מסויימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה פשוטה מאוד
רון04/06/2009הרופא שבשמו נקבת אינו יכול להיות חבר באיגוד הרופאים הפלסטיקאים משום...שאינו
כירורג פלסטי אלא מומחה ברפואת אאג. יתכבד נא הרופא הנכבד ויעשה התמחות בכירורגיה
פלסטית (5 שנים כמדומני) ואז יוכל להצטרף לאיגוד כחבר מן המניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דניאל04/06/2009הוא הראה לי תעודת התמחות בפלסטיקה של האף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעודת מומחה
ד''ר יעקב זיילר05/06/2009שלום דניאל
עדין לא מדובר ברשיון מומחה לכירורגיה פלסטית.אין כל דרך לעקוף את ההגדרה הרשמית והחוקית של המקצוע.
למרות זאת , ישנם רופאים מתחומי התמחות אחרים כמו אא"ג העוסקים במקצועיות רבה בניתוחי אף בלבד כמו שכמה רופאי עיניים עוסקים בניתוחי עפעפיים קוסמטיים.
שוב, בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)