מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזרקת שומן מהגוף לפניםosm21/08/2007
אני עומדת לפני הליך הזרקת שומן מהגוף לפנים מאוד חוששת ומאוד מתלבטת ישנן דעות רבות בנושא הרופאים מעדיפים להזריק חומצה הילאורונית או ביו אלקמיד ללחיים אני מעוניינת לדעת מדוע ההליך הזה לא כל כך מומלץ ע י הרופאים ומהם הסיכונים הכרוכים הפרוצדורה מצריכה חדר ניתוח והליך חוזר עד לתוצאה הרצוייה מי מומחה לניתוח מהסוג הזה ? והאים מהמקום שממנו נלקח השומן יש סיכוי לשקעים בעור או עיוות ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שומן עצמי
ד''ר יוסף טמאן26/08/2007השתלת שומן או העברה ממקום למקום היא פרוצדורה רפואית פולשנית שדורשת שימוש בחדר ניתוח
אמבולטורי.
האיזור ממנו נקצר השומן- ירך, בטן, עכוז לא אמור להשאר עם שום שקע.
זוהי פרוצדורה רפואית אלגנטית ומאד אפקטיבית שאני חסיד גדול שלה, מאפשרת ב2-3 טיפולים
להשלים חוסר שומן באיזורים המושתלים וכאשר נדרשת כמות של מילוי מעבר ל 1-3 סמ"ק .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקת שומן עצמי מיותרת!
יעלי29/08/2007רופא עשה לי מילוי קמטים עם השומן העצמי שלי ,אני מאוד מאוכזבת ומאוד לא ממליצה על התהליך הזה שרק דברים רעים יש לי לספר עליו ואין לו שום יתרון: היה לי זיהום מאוד רציני,הרופא לא היצליח להגיע לסימטריה ב2 הצדדים צד אחד היה יותר מלא מהשני,והכי חשוב : השומן העצמי נספג אחרי חצי שנה ולא היה לו זכר! חבל על המאמץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)