אל מנהל הפורום היקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אל מנהל הפורום היקר
    רון
    12/06/2009

שלום,קוראים לי רן ,אני בן 19 ואני מאוד אשמח אם תוכל לעזור לי,לדעתי יש לי פנים יפות ,אך יש לי בעיה אחת והיא במצח, המצח שלי קטן יחסית{זו לא הבעיה, זה לא מה שמפריע לי},ומעל הגבות,יש את שרירי המצח והם מאוד בולטים יש לי בליטה מעל כל גבה {רואים את זה ובבפרופיל רואים את זה בברור יותר}ובנוסף לכך אם מתמקדים צד אחד יותר בולט מהצד השני,כלומר מעל הגבה השמאלית יש לי בליטה יותר גדולה מאשר מעל הגבה הימנית.ולדעתי עם הזמן זה רק הולך ומחמיר והבליטות הופכות משמעותיות יותר ולעיתים גם כואב לי שם סתם ככה...
    רציתי לישאול ממה זה נוצר?
    יש דרך למנוע את ההתפתחות?
    מה אני יכול לעשות כדי לטפל בבעיה?{אני רוצה מצח שאין בו בליטות}
    ניתוח זה אפשרי?או אולי זריקה? חומרים או תרופה?

*תודה רבה על תשומת הלב אני אשמח לתשובה בנושא זה,תודה מראש רן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אל מנהל הפורום היקר

הוספת תגובה

• לאבי/רן

ד''ר יעקב זיילר
    13/06/2009

בוקר טוב,

לא הרבה בני 19 חושבים שהם יפים ואם אתה מרגיש כך , ודאי שגם החברים/חברות שלך מסכימים.

אנשים יפים נוטים לעיתים לבחון את עצמם ביתר קפדנות מאשר אחרים , אולי מתוך חשש לאבד את יופיים.

עצתי לך היא פשוטה אבל אולי לא קלה לביצוע - תמשיך הלאה!אל תחפש בעיה שאינה אמיתית ותגרום לעצמך מצוקה אמיתית.

אסימטריה קלה היא הכלל ,גם אצל היותר יפים ולעיתים היא נחשבת כתורמת ולא גורעת.

שבת שלום,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו