עיבוי שפתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיבוי שפתיים
    דנה
    18/06/2009

שלום רב,
    אני רוצה לעבור עיבוי שפתיים והבנתי שסיליקון מאוד לא מומלץ והחומרים הזמניים הם יקרים ונספגים במהירות.
    לאחרונה שמעתי על החומר EVOLENCE שמחזיק שנה וחצי בשפתיים. האם הוא מומלץ כמעבה שפתיים ומה העלות שלו?
    המון תודה מראש על העזרה ועל זמנך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיבוי שפתיים

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים

פרופ` אלדד זילברשטיין
    18/06/2009

EVOLENCE הוא חומר מילוי מצויין - אני אישית מאוד אוהב להשתמש בו. הוא חומר על בסיס קולגן- חלבון שקיים בגוף האדם. לגבי מילוי שפתיים הייתי בונה על זמן של כשנה למרות שייתכן שהוא יחזיק מעט יותר (שנה וחצי - לא בטוח?!) מחירים דומים לאלו של החומצה ההיאלורונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים

ד''ר יעקב זיילר
    19/06/2009

שלום דנה,

ראשית פיסת מידע שחסרה בתשובתו הכנה של דר' זילברשטיין. הEVOLENCE מופק מחזירים .החמודים הקטנים דומים לנו מאוד בהרכב הרקמות ולא רק כשהם אוכלים.החומר מיוצר כך שמידת הריגוש האלרגני שלו מזערית.

אם כבר מדברים על " אהבות" - אני מעדיף חומר מילוי שלא אזכיר את שמו המורכב מחומצה הייאלורונית.זו דוקא כן נמצאת בגופנו ואינה מופקת מבעלי חיים.היתרון הגדול של החומר בעיני הוא צמיגותו הגבוהה ולכן יכולת העיצוב שלו תוך כדי ההזרקה לקמטים,קפלים ושפתיים.ה EVOLENCE נוזלי יותר ומעט חמקמק בזמן ההזרקה.

לגבי משך התוצאה לאחר עיבוי שפתיים אני מעט יותר פסימי.תצטרכי לפגוש את הרופא שלך יותר מפעם בשנה.

שבת שלום,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו