מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיבוי שפתייםדנה18/06/2009
שלום רב,
אני רוצה לעבור עיבוי שפתיים והבנתי שסיליקון מאוד לא מומלץ והחומרים הזמניים הם יקרים ונספגים במהירות.
לאחרונה שמעתי על החומר EVOLENCE שמחזיק שנה וחצי בשפתיים. האם הוא מומלץ כמעבה שפתיים ומה העלות שלו?
המון תודה מראש על העזרה ועל זמנך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי שפתיים
פרופ` אלדד זילברשטיין18/06/2009EVOLENCE הוא חומר מילוי מצויין - אני אישית מאוד אוהב להשתמש בו. הוא חומר על בסיס קולגן- חלבון שקיים בגוף האדם. לגבי מילוי שפתיים הייתי בונה על זמן של כשנה למרות שייתכן שהוא יחזיק מעט יותר (שנה וחצי - לא בטוח?!) מחירים דומים לאלו של החומצה ההיאלורונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיבוי שפתיים
ד''ר יעקב זיילר19/06/2009שלום דנה,
ראשית פיסת מידע שחסרה בתשובתו הכנה של דר' זילברשטיין. הEVOLENCE מופק מחזירים .החמודים הקטנים דומים לנו מאוד בהרכב הרקמות ולא רק כשהם אוכלים.החומר מיוצר כך שמידת הריגוש האלרגני שלו מזערית.
אם כבר מדברים על " אהבות" - אני מעדיף חומר מילוי שלא אזכיר את שמו המורכב מחומצה הייאלורונית.זו דוקא כן נמצאת בגופנו ואינה מופקת מבעלי חיים.היתרון הגדול של החומר בעיני הוא צמיגותו הגבוהה ולכן יכולת העיצוב שלו תוך כדי ההזרקה לקמטים,קפלים ושפתיים.ה EVOLENCE נוזלי יותר ומעט חמקמק בזמן ההזרקה.
לגבי משך התוצאה לאחר עיבוי שפתיים אני מעט יותר פסימי.תצטרכי לפגוש את הרופא שלך יותר מפעם בשנה.
שבת שלום,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)