פנים חלקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנים חלקים
    מלי
    19/06/2009

אני בת 51 ואני נתקלת לפעמים בנשים בנות המחזור שלי שכאילו לא עברו כל השנים והפנים שלהם חלקים לגמרי וללא אף קמט. האם זה הגיוני? או שהן פשוט עברו טיפול כלשהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פנים חלקים

הוספת תגובה

• דינה היקרה

ד''ר יעקב זיילר
    19/06/2009

ערב טוב,

מתסכל , נכון?

כדי להבין מדוע הן נראות כך הסתכלי על האמהות שלהן.אם הן נראות טוב גם כשהן בנות 80 אז הגנטיקה מנצחת.

יתכן כמובן שהן עברו טיפולים ואינן מספרות.נשים ( גם גברים) אינן מספרות את כל האמת כל הזמן לכולם.

שבת יפה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנים ללא קמטים

מלי
    23/06/2009

לדעתי זה די נדיר למצוא אשה בגיל שציינת עם פנים חלקים לגמרי, נ טולי כל קמט. היום יש אינספור טיפולים להחלקת קמטים ולהצערת פנים... לא נותר אלא לבחור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמטים

מלי
    26/06/2009

תמיד תהיה מי שתלך לעשות טיפולים בפנים שלה, זה הרי כל כך ידוע, גם בחו"ל וגם בארץ. יש לי חברה שעשתה טיפול פילינג עמוק ב******* והיא נראית צעירה ממני ב-10 שנים בערך (לפחות בפנים) רק בגלל זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו