שאיבת / המסת שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבת / המסת שומן
    שירי
    20/06/2009

שלום,

אני בת 32, בריאה, 1.52 ומשקלי 63 (BMI= 27.3). החל מגיל 12, התחלתי להשמין ואני נמצאת בדיאטות לאורך כל השנים האלו. השומן מתרכז במיוחד בירכיים ובאגן. אני מעין "אקורדיון" אנושי כאשר המשקל נע בין 59 ל-64, כאשר גם כשאני מרזה, הגוף שלי פשוט שואף לחזור למשקלו הקודם ויש לי התקפי בולמוס. כאשר אני "בסדר" אני מבצעת פעילות גופנית אירובית ואוכלת כמו שצרי. יש לציין שגם כשאני ממש מקפידה, אני יורדת סביב ה- 300 - 400 גר' בשבוע, דבר שגורם לי לתסכול, וזה מה שהביא אותי לחשוב על המסת / שאיבת שומן. האם זה בשבילי? אם ימיסו את השומן בירכיים, האם אפשר לטפל גם בשומם בקרסוליים ע"מ לא ליצור גוף מעוות? מה טווח המחירים להמסת שומן?

תודה רבה, שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבת / המסת שומן

הוספת תגובה

• שאיבת שומן

ד''ר יעקב זיילר
    20/06/2009

שלום שירי,

מכל המידות ומשקלות שמסרת אפשר להבין שאת די נמוכה,מעט שמנמונת ועם משקל גוף לא יציב.

אין במידע הזה כדי לשנות מבחינת התאמתך לשאיבת שומן.ניתן לשאוב שומן כמעט מכל מקום.

את מידת התאמתך לטיפול,הכמות הניתנת לשאיבה מאזורים החשובים לך כמו ירכיים וקרסוליים יעריך המנתח אליו תפני.

בגלל ה"שאיפות " של הגוף שלך לעלות במשקל עליך לדעת שיתכן שתשמיני גם באזורים מהם נשאב השומן ויותר מכך באזורים הסמוכים , מה שבאמת עלול לגרום לעוות במראה הכללי.

לכל מנתח מחירים משלו הנקבעים בדרך כלל לפי הקף הניתוח.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו