מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהיסמין20/06/2009
בכל הנוגע למילוי לחיים והזרקות בפנים:
כשאומרים שכדאי להיוועץ עם רופא מומחה-הכוונה שיהיה פלסטיקאי?כלומר אם הוא לא פלסטיקאי זה ייחשב לקיחת סיכון?
ואם אתם יכולים לתת לי שם של מומחה כזה-לא יקרן במיוחד..אודה לכם מאוד!!!!
לא אכפת לי גם אם תרשמו את שמכם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנתח פלסטי או רופא אחר?
ד''ר יעקב זיילר20/06/2009שלום נוני,
תודה על שאלתך.שאלה כמו זו הופנתה אלי בעבר מספר רב של פעמים.הבחירה ברופא שיטפל בנו קשה מאוד לעיתים ומושפעת מגורמים רבים , בעיקר מחוסר ידע.
רופאים רבים מאוד ובהם רופאי עור,רופאים כלליים,רופאים פנימיים,גניקולוגים ומרדימים עוסקים במרץ רב בטיפולים אסתטיים לפרנסתם.חלק מהם צברו נסיון, נחשי איך,בהזרקות למיניהן ומבצעים את הטיפולים ברמה סבירה בהחלט.
הבעיה מתחילה , בין היתר , בכך שזה כל מה שהם יכולים להציע למטופלת וכדי לא לאבד אותה הם לעיתים לוחצים לביצוע טיפול שאינו פתרון אופטימלי לבעיה .
את למשל משוכנעת שהטיפול המתאים לך הוא הזרקת חומרי מילוי.מומחה בכירורגיה פלסטית שעבר הכשרה ממושכת יוכל להעריך את הבעיה ולהציע פתרון אחר,דומה,שונה או מקיף יותר - הכל בהתאם למצבך.
טיפול טוב שנבחר בהתאם למצבך והותאם לך ע"י מומחה בכירורגיה פלסטית עלול שלא להיות זול מאוד.
מנהלי הפורום לא ימליצו על עצמם וגם לא על רופא אחר.תצטרכי לעשות את סקר השווקים שלך בין היתר על סמך ההמלצות שקבלת כאן.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל המון תודה על תשובתך..
יסמין21/06/2009דבר שני ניתן להסיק מתשובתך שבשטח יש גם כאלה שהם לא פלסטיקאים אך בכל זאת עוסקים בטיפולים אסטתיים ולכן כן צברו את הניסיון הדרוש אך מצד שני הם אינם יודעים לתת מענה חוץ ממה שהם מתעסקים בו ועל כן הנטייה היא יותר ללכת לכיוון הפלסיטיקאי..?
סליחה אם אינני מבינה את דבריך כראוי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנוני
ד''ר יעקב זיילר21/06/2009
100 בהבנת הנקרא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא מדויק -יש עוד רופאים ישרים!
דפנה21/06/2009שלום לכם ,אני הלכתי לד"ר ******* ליעוץ כי חברה המליצה לי רק עליו והיא אמרה שהוא הכי טוב בהזרקות ובגלל שיש לו התמחות בהרדמה וטיפול נמרץ יש לו הרבה יותר ניסיון וידע באנטומיה מכל הרופאים שמזריקים וחוץ מזה הוא באמת הרופא הישר ביותר שפגשתי עלי אדמות -ובאמת כשהוא ראה אותי הוא קבע חד משמעית שהוא לא יכול מלא לי את הקמטים ורק ניתוח יתאים לי וחבל על כספי ועל האכזבות שיבואו אחרי טיפול לא מוצדק ואני באמת מצדיעה לרופא כזה כי רופאים שהייתי לפניו כבר היו מוכנים לשלוף את המזרק ולהתחיל למלא את קמטי ! אז יש עוד צדיק אחד בסדום !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדום ועמורה
ד''ר יעקב זיילר27/06/2009כבוד השופט,
The defence rests.
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)