מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתיחת בטןאורית20/06/2009
שלום רב
לפני כחצי שנה עברתי מתיחת בטן.
מתחת לטבור נוצרה מעין "חגורת שומן" שלא היתה קיימת לפני כן,
הטבור עצמו אינו יפה כשהיה וכן ישנם אזורים חדשים רופפים מעל הטבור והצידה.
אני איני סובלת מעודף משקל והעור הרפוי שהוביל אותי לניתוח נוצר מהריונות.
חברתי ירדה 50 ק"ג והבטן שלה דמתה לאקורדיון, ניתוח שעברה הותיר אותה עם בטן שטוחה,
כך שניתן להבין את תסכולי.
סיכמתי עם רופאי על ניתוח לתיקון בזמן הקרוב.
שאלתי היא האם אין זה מסוכן לעבור ניתוח כזה פעמיים תוך תוך שנה ומדוע לכתחילה לא עשה
"כמו שצריך". לא שאלתי אותו לגבי כך משום שאיני רוצה להתעמת איתו, סה"כ אני זקוקה לו
יותר ממה שהוא זקוק לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון מתיחת בטן
ד''ר יעקב זיילר21/06/2009שלום אורית,
ראשית אל תעסקי בהשוואות בינך לבין חברתך.אני בטוח שאתן שונות אחת מהשניה לא רק בסיבה להווצרות הרפיון בדופן הבטן ולכן גם הבדל מסוים בתוצאה.
הסבר על אופן ביצוע הניתוח ועל התוצאה בקשי מהמנתח.אין מדובר בעימות .ברור שכולנו מבקשים תוצאה פנטסטית כבר בניתוח הראשון אבל לא תמיד כך קורה.
סיכוני ניתוח חוזר תמיד גבוהים מעט מניתוח ראשון .ניתן לבצע תיקון כבר חצי שנה אחרי הניתוח הראשון אם התוצאה יציבה ואין יותר שינוי.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)