מתיחת בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתיחת בטן
    שולי בן זינו
    02/07/2009

עשיתי ניתוח מתיחת בטן ושאיבה, ומאז שהורדתי את החגורה לאחר חודש וחצי יש
    לי בעיות בנשימה שאני במצב שכיבה בלבד בלילה, האם יש קשר בין תפירת השרירים בבטן לבין הנשימה כי ממש קשה לי להכניס אויר אני מרגישה שאני חייבת להיות ערה בשביל להתאמץ לנשום, ברגע שאני קמה מהמטה ונרגעת זה עובר מה לעשות? הרופא משפחה חושב שאני מדמיינת בבקשה תגיד לי מה לעשות תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתיחת בטן

הוספת תגובה

• קושי בנשימה לאחר מתיחת בטן

פרופ` אלדד זילברשטיין
    02/07/2009

שולי שלום,
    סביר היה לחשוב שאם הקושי בנשימה נובע מהידוק השרירים אז הוא היה מופיע מיד לאחר הניתוח ולא רקק חודש וחצי אחרי. ישנם מצבים נוספים שעלולים לגרום לקוצר נשימה לילי וכוללים אסתמה, אי ספיקת לב, או מחלת כליות ואפילו תסחיף ראתי קטן. כמובן שמחלות אלו מלוות בסימנים נוספים. לפני שמחליטים שאת "מדמיינת" כדאי לבצע בירור בסיסי - איני יודע עברת בירור כזה? חיזרי לרופא המשפחה שלך ודוני עימו דבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחיר

מירב
    23/07/2009

הי,
    כמה עלה הניתוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחיר

ד''ר יעקב זיילר
    24/07/2009

שלום מירב,

איננו מוסרים מחירים בפורום.

פני לפגישת ייעוץ אצל מספר רופאים ותקבלי הצעת מחיר.בחלק מהמרפאות תוכלי לקבל הערכה בלבד בשיחת טלפון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התעניינות ושאלות לגבי הניתוח שעברת

אור
    14/10/2009

היי שולי, אני קוראת שעברת שאיבת שומן ומתיחת בטן - דבר שאני מתעניינת בימים אלו וחושבת לעשות.
    רציתי לשאול לפני כמה זמן עשית את הניתוח? אך התוצאות היום? לאחר כמה זמן ראית תוצאות? אם הניתוח ענה על הציפיות שלך? האם הכינו אותך לכל מה שקורה? האם היתה לה תמיכה מהרופא המטפל גם בתהליך ההחלמה?
    בקיצור כל מה שאת יכולה לפרט.... את בטח עברת את החששות האלו ויודעת שכל דבר מעניין לדעת.
    דבר נוסף ואחרון - אם הניתוח ענה לציפיות שלך ואת מרוצה אצל מי עשית שאת יכולה להמליץ לי עליו?
    (אם אפשר לדעת)
    אודה לך על תגובתך....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו