שוקיים רזות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוקיים רזות
    מלי
    05/07/2009

שלום

משקל גופי עומד על 50 ק"ג לגובה של 1.58 והשוקיים שלי ממש אבל ממש רזות ובכלל בלי כל פרופורציה לגוף.אני לא יכולה לחשוף אותן ומתביישת מאד....שמעתי כי יש הזרקות/ניתוח לעיצוב שוקיים . האם נכון? במידה וכן אל מי אפשר לפנות בנושא.

אנא עזרתכם.....
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוקיים רזות

הוספת תגובה

• אפשר בבקשה לקבל תשובה לשאלתי ...

מלי
    08/07/2009

אשמח לקבל תשובה בבקשה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי שוקיים

ד''ר יעקב זיילר
    08/07/2009

שלום מלי,

צר לי אבל שאלתך נעלמה בתוך הפורום ולכן לא זכתה לתשובה.

עיבוי שוקיים למטרת שיפור הפרופורציה עם חלקי הגוף העליונים יותר נעשה לרוב בניתוח שבו מחדירים שתלי סיליקון או מי מלח , בדומה להגדלת חזה.אלה כמובן שתלים השונים במראם משתלי החזה ומותאמים לאזור.

הזרקת שומן או חומרי מילוי נספגים לשוקיים דורשת כמויות גדולות של חומר ומקובלת כשיטה פחות מוצלחת.

הניתוח מוכר ונפוץ למדי בעולם עם מידת הצלחה טובה אבל טרם פגשתי מנתח מקומי שמבצע ניתוחים כאלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

מלי
    09/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו