יש לי כמה שאלות בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי כמה שאלות בבקשה
    אור
    12/07/2009

קודם כל אני מעוניין לעשות ניתוח לשאיבת שומן בבטן ובחזה גניקומסטיה רציתי לדעתמה המחיר הממוצע של ניתוח גניקומסטיה ושאיבת שומן בבקשהואם אפשר לעשות את שניהם ביחד?!ואיזה גודל של צלקות יהיו לי ואיפה הן יהיו?!כמה זמן אפשר לחזור לפעיותל רגילה אחרי הניתוח?! אשמח אם תענו לי בתודה אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי כמה שאלות בבקשה

הוספת תגובה

• גניקומסטיה ושאיבת שומן

פרופ` אלדד זילברשטיין
    12/07/2009

אור שלום,
    ניתן לבצע ניתוח גניקומסטיה ושאיבת שומן מאזור הבטן בו זמנית. לרב הצלקת שבניתוח גניקומסטיה היא בגבול שבין העטרה לעור החזה הבהיר יותר. צלקות של שאיבת שומן הן נקודות קטנות שמשתדלים למקם באזור ניסתר כמו המפסעה, טבור ובמקרה שלך יתכן שניתן להשתמש גם בחתך של ניתוח החזה לשאייבת הבטן העליונה. חזרה לפעילות "רגילה" (תלוי מה נקרא אצלך רגילה) כשבועיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום זה אני שוב אור

אור
    12/07/2009

תודה על זה שענית לי רציתי רק לדעת בבקשה כמה עולה מחיר ממוצע של נגיד של שתי הדברים ביחד גם שלגניקומסטיה וגם של שאיבת שומן מהבטן ועוד שאלה כמה זמן אורך בערך הניתוח הזה?!בתודה אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איננו נוהגים להמליץ על מחירים

פרופ` אלדד זילברשטיין
    12/07/2009

אור שלום,
    איננו נוהגים להמליץ על מחירים בפורום, פנה לייעוץ אצל מספר רופאים התרשם וקבל גם מחירים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו