מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי כמה שאלות בבקשהאור12/07/2009
קודם כל אני מעוניין לעשות ניתוח לשאיבת שומן בבטן ובחזה גניקומסטיה רציתי לדעתמה המחיר הממוצע של ניתוח גניקומסטיה ושאיבת שומן בבקשהואם אפשר לעשות את שניהם ביחד?!ואיזה גודל של צלקות יהיו לי ואיפה הן יהיו?!כמה זמן אפשר לחזור לפעיותל רגילה אחרי הניתוח?! אשמח אם תענו לי בתודה אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גניקומסטיה ושאיבת שומן
פרופ` אלדד זילברשטיין12/07/2009אור שלום,
ניתן לבצע ניתוח גניקומסטיה ושאיבת שומן מאזור הבטן בו זמנית. לרב הצלקת שבניתוח גניקומסטיה היא בגבול שבין העטרה לעור החזה הבהיר יותר. צלקות של שאיבת שומן הן נקודות קטנות שמשתדלים למקם באזור ניסתר כמו המפסעה, טבור ובמקרה שלך יתכן שניתן להשתמש גם בחתך של ניתוח החזה לשאייבת הבטן העליונה. חזרה לפעילות "רגילה" (תלוי מה נקרא אצלך רגילה) כשבועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום זה אני שוב אור
אור12/07/2009תודה על זה שענית לי רציתי רק לדעת בבקשה כמה עולה מחיר ממוצע של נגיד של שתי הדברים ביחד גם שלגניקומסטיה וגם של שאיבת שומן מהבטן ועוד שאלה כמה זמן אורך בערך הניתוח הזה?!בתודה אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיננו נוהגים להמליץ על מחירים
פרופ` אלדד זילברשטיין12/07/2009אור שלום,
איננו נוהגים להמליץ על מחירים בפורום, פנה לייעוץ אצל מספר רופאים התרשם וקבל גם מחירים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)