צלקות מאקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקות מאקנה
    אלמוג
    27/08/2007

ד"ר טמאן שלום,
    יש לי על הפנים צלקות מאקנה, הן לא ממש עמוקות ואני בספק אם מישהו אחר רואה אותן חוץ ממני כשאני שמה איפור, אבל אני רואה את עצמי גם בלי איפור וזה מאוד מפריע לי, במיוחד שאני יודעת שאני יכולה להיות בחורה יפה בלי הצלקות. מה אני יכולה לעשות כדי להוריד אותן? טיפולים אצל קוסמטיקאיות לא עבדו, אז אני מניחה שצריך משהו יותר קיצוני מזה, אבל לא הכי קיצוני שיש כי בסה"כ מצבי לא כזה רע. מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקות מאקנה

הוספת תגובה

• צלקות אקנה

יעלי
    28/04/2008

אשמח לעזור לך אני קוסמטיקאית בכירה מעל 20 שנה בתחום, 0522428613 להשתמע יעלי,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תעשי פילינג

ליאור
    04/07/2008

אני עברתי פילינג כימי בינוני אצל רופא מוסמך וטוב וזה רק עשה לי יותר גרוע הדבר היחידי שאני מציעה לך זה להזריק איזשהוא חומר לפנים אולי ניו פיל שמעתי שהוא הכי טוב ומחזיק ל3 שנים - עדיף מאשר כלום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקות מאקנה

ד''ר יוסף טמאן
    28/08/2007

יש שתי דרכים לדיפור הצלקות
    1 . על ידי שיוף מכני
    2 .באמצעות קילוף זה או אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו