מתיחת בטן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתיחת בטן?
    yb
    21/07/2009

שלום רב,
    בת 32, ושנה וחצי בערך אחרי לידה.
    אף פעם לא הייתי רזה, אבל הייתה לי צורה נשית לבטן, גם אם עגולה.
    מאז הלידה הבטן שלי קיבלה צורה של כדור/בלון מפונצ'ר.
    ועל אף שירדתי (ועוד יורדת) את כל העודפים מהלידה ועוד 3.5 קילו יותר מהם אפילו+בחודש האחרון עושה פעמיים בשבוע פילאטיס ומרגישה שהבטן ממש קשה מתחת לשומן (כאמור לא רזה) הצורה לא משתנה.
    האם מדובר בצורה שתשתנה אחרי הרבה ספורט (כי עושה רק חודש-חודש וחצי) וצריכה להיות סובלנית או שזה כבר דורש התערבות כירורגית?
    עוד לא גמרתי את הלידות אבל רוצה לדעת באופן עקרוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתיחת בטן?

הוספת תגובה

• בטן

ד''ר נמרוד פרידמן
    22/07/2009

היי נועה,

במידה ואכות העור טובה ואין לך סמני מתיחה, פעילות גופנית לחיזוק שרירי הבטן וירידה במשקל יכולים להביא לשיפור משמעותי במראה הבטן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם יש לי סימני מתיחה כמו רשת קורים

yb
    23/07/2009

מעצבנת?
    לגביאיכות העור, אין לי מושג איך בודקים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתיחת בטן

ד''ר יעקב זיילר
    24/07/2009

שלום נועה,

סימני מתיחה מראים על פגיעה בלתי הפיכה במרכיב האלסטי של העור.

חיזוק מתמיד של שרירי הבטן לא ישפיע על מראה העור.כדי להעריך עד כמה הבטן שלך רפויה בצעי את הניסוי הזה : שכבי על הגב , הרפי את הבטן לגמרי,כופפי את הברכיים אבל השאירי את כפות הרגליים מונחות על המיטה.עכשיו נסי לצבוט את עור הבטן התחתונה ולקרב את הטבור לקו המפשעה.אם את מצליחה להרים " באויר" את העור ולקרב בין השנים את מתאימה למתיחת בטן.הניתוח גם יהדק את שרירי הבטן פנימה .

אם בכוונתך ללדת שוב המתיני עד אחרי הלידה האחרונה.

שבת שלום,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו