מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתיחת בטן?yb21/07/2009
שלום רב,
בת 32, ושנה וחצי בערך אחרי לידה.
אף פעם לא הייתי רזה, אבל הייתה לי צורה נשית לבטן, גם אם עגולה.
מאז הלידה הבטן שלי קיבלה צורה של כדור/בלון מפונצ'ר.
ועל אף שירדתי (ועוד יורדת) את כל העודפים מהלידה ועוד 3.5 קילו יותר מהם אפילו+בחודש האחרון עושה פעמיים בשבוע פילאטיס ומרגישה שהבטן ממש קשה מתחת לשומן (כאמור לא רזה) הצורה לא משתנה.
האם מדובר בצורה שתשתנה אחרי הרבה ספורט (כי עושה רק חודש-חודש וחצי) וצריכה להיות סובלנית או שזה כבר דורש התערבות כירורגית?
עוד לא גמרתי את הלידות אבל רוצה לדעת באופן עקרוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן
ד''ר נמרוד פרידמן22/07/2009היי נועה,
במידה ואכות העור טובה ואין לך סמני מתיחה, פעילות גופנית לחיזוק שרירי הבטן וירידה במשקל יכולים להביא לשיפור משמעותי במראה הבטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם יש לי סימני מתיחה כמו רשת קורים
yb23/07/2009מעצבנת?
לגביאיכות העור, אין לי מושג איך בודקים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתיחת בטן
ד''ר יעקב זיילר24/07/2009שלום נועה,
סימני מתיחה מראים על פגיעה בלתי הפיכה במרכיב האלסטי של העור.
חיזוק מתמיד של שרירי הבטן לא ישפיע על מראה העור.כדי להעריך עד כמה הבטן שלך רפויה בצעי את הניסוי הזה : שכבי על הגב , הרפי את הבטן לגמרי,כופפי את הברכיים אבל השאירי את כפות הרגליים מונחות על המיטה.עכשיו נסי לצבוט את עור הבטן התחתונה ולקרב את הטבור לקו המפשעה.אם את מצליחה להרים " באויר" את העור ולקרב בין השנים את מתאימה למתיחת בטן.הניתוח גם יהדק את שרירי הבטן פנימה .
אם בכוונתך ללדת שוב המתיני עד אחרי הלידה האחרונה.
שבת שלום,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)