מצולקת בבטן עקב ניתוחים רבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצולקת בבטן עקב ניתוחים רבים
    אלי
    02/08/2009

עזרה!!!
    האם אוכל אי פעם להרגיש טוב עם עצמי?
    האם ניתן לנתח ולתקן את הצלקות המכוערות של שנים שעל בטני?
    יש לי שלוש צלקות גדולות ורחבות עקב ניתוחים שעברתי לאורך השנים בעקבות מחלת הקרוהן.צלקת אחת לאורך כל הבטן עוקפת את הטבור ו-2 צלקות באלכסון מצידי הטבור למטה.
    שמעתי בעבר על ניתוח שמכניסים משהו מתחת לעור ומנפחים כדי ליצור מתיחה ואז מתקנים? האם קיים? איזה ניתוח מבצעים למשהי עם בעיה כמו שלי? ומי מומחה בתחום של צלקות קשות בבטן לאחר ניתוחים רבים?
    אודה לך אם תוכל לעזור לי במידע ולהפנות אותי לרופאים המתמחים בתחום?

המון תודה!
    אלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אגב, בקרוב אהיה בת 30

אלי
    02/08/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקות בבטן

פרופ` אלדד זילברשטיין
    02/08/2009

אלי שלום,
    ראשית, אני מקווה שתוכלי להרגיש טוב עם עצמך גם עם צלקות בבטן!
    שנית, צלקות לא ניתן להעלים אך בהחלט ייתכן שניתן לשפר את מראן או להזיז אותן לאזורים פחות בולטים בגוף. אחת השיטות שהזכרת היא הכנסת מרחיב רקמות. מרחיב רקמות הוא מעיין בלון ריק מסיליקון שמכניסים בניתוח מתחת לעור. אח"כ במשך מספר חודשים (לרב 2-3) מנפחים בהדרגה וע"י כך יוצרים עודף עור באזור שמעוניינים בתוספת. בניתוח נוסף מוציאים את מרחיב הרקמות ומותחים את עודף העור שנוצר כך שניתן לכרות את הצלקת וליצור במקומה צלקת חדשה במקום נסתר יותר ובשאיפה גם צלקת דקה יותר לא שקועה וללא סימני תפירה. הטכניקה היא טכניקה בסיסית בכירורגיה פלסטית וכל מומחה בכירורגיה פלסטית מכיר אותה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה!!!

אלי
    03/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו