מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגדלת חזהחן30/08/2007
ד"ר שלום.
במידה והרופא אומר שניתן לשים את השתל גם מעל השריר וגם מתחת לשריר, מה עדיף? מדובר שתל בעל פרופיל בינוני ואני בחורה רזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה
ד''ר יוסף טמאן31/08/2007על פי הנסיון שלי, הנחת שתלים מעל השריר עדיפה, במידה ומתקיימים תנאים מתאימים לכך.
אין פסול גם מהגדלה דואלית (חצי חצי).
מיקום מלא מתחת לשריר מומלץ במקרים נדירים ביותר ואם בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח להגדלת שדיים מתחת לשריר
איילת01/10/2007שלום רב,
בכוונתי לעבור ניתוח להגדלת שדיים בזמן הקרוב.
חזרתי מייעוץ להגדלת שדיים אצל רופא ידוע במרכז. ומבדיקה שלו - הוא קבע שהניתוח הטוב ביותר במקרה שלי הוא מתחת לשריר של השד. בפורום אתה מציין שניתוח מתחת לשריר עדיף רק במקרים נדירים. ואתה לא כ"כ בעד ניתוחים להגדלת שדיים מתחת לשריר.
א. האם באף מקרה המלצתך היא שלילית לניתוח שכזה ?
ב. אם בכ"ז מנתחים מתחת לשריר כמה זמן אורכת ההחלמה והשיבה לעבודה משרדית רגילה?
ג. האם המקרה של הגלים תמיד יווצר בניתוחים להגדלת שדיים עם הזמן?
מודה מאוד על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח מתחת לשריר
דנית02/09/2007היי. רציתי לשתף אותך בחוויה שעברתי.
אני בחורה רזה מאד. יש אומרים שאפילו קצת אנורקטית... עשיתי הגדלת חזה אצל מנתח פלסטי לפני 3 שנים - 350cc ומה אני אגיד לך? - התגובה לא איחרה להגיע... הם פשוט "צנחו" אחרי כמה זמן. הלכתי למנתח והוא החליף לי את השתלים. אותו גודל. שינוי צורה. שוב, כעבור זמן מה - הוצאתי את השתלים, כי זה היה נראה מגוחך...
בסופו של דבר, הוצאתי את הששתלים לגמרי. רק אחרי שנה וחתי של ייאוש הגעתי לד"ר עזריה מבלינסון, דרך המלצה של חברה של אימי והוא עשה לי הגדלת חזה - שתלים מתחת לשריר. היום יש לי חזה מדהים! לא בהשוואה למה שהיה לי קודם, אלא ברמה של דוגמנית של ויקטוריה סיקרט.
אשמח לשוחח איתך באם את מתלבטת, כדי שלא תעברי מה שאני עברתי... (שילחי לי מייל)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מרגישה הבדל בתחושה ?
ט03/09/2007שמעתי שההתאוששות יותר קשה מתחת לשריר
אבל השד יוצא יותר טיבעי ופחות מרגשים את השתל
את מתעמלת במקרה?
אבנתי שאם עובדים על החזה בתנועת קירוב זרועות השתל קופץ כאשר הוא מתחת לשריר.
זה מפריע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחושות...
דנית04/09/2007היי. בחודש הראשון אחרי הניתוח היו לי תחושות שונות ומשונות... אך כעבור חודש ימים פשוט לא הרגשתי שיש לי שתלים בכלל. אני מתאמנת המון. לפחות 3 פעמים בשבוע אירובי או ספינינג. אינני מרגישה שום תחושה מוזרה וזה כלל לא מפריע לי. להיפך - חברותי שעשו מעל השריר הן אלו שסובלות יותר באימון...
בכל מקרה, כל מקרה לגופו, אבל אם את רזה ואפילו אם את מתאמנת הרבה, שווה לך מתחת לשריר. אני אפילו הולכת לפעמים ללא חזיה לאימון. שזה שיפור של ממש...
אצל מי את עושה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי כמה CC שמו לך?
חן06/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה300
דנית06/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לדנית
שרית23/12/2007היי דנית אני רוצה לעשות הגדלת חזה והרמה יש לי חזה אבל אני רוצה יותר את יכולה לתת לי את המספר של הרופא שעשית בפעם האחרונה ורציתי לדעת כמה זה עלה לך ??? תודה שרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנית היקרה
אלמונית 2015/10/2007הסיפור שלך באמת עניין אותי...אני מבינה שעכשיו את מרוצה מאוד..שאלתי אלייך...
כמה CC שמת בפעם האחרונה?? וכמה שילמת על כל ההוצאות והחידושים שעברת??
תודה והמשך יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)