מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה מוזרהליאור04/08/2009
שלום
אני בן 18 ויש לי בעיה שלצערי הרסה לי את החיים עד כדי כך שאני לא יוצא מהבית ובוכה כל היום
עד גיל 12-13 הכל עוד היה בסדר ואז עם הגדילה שלי בערך בגיל 14 לאט לאט זה החל להווצר
אני לא יודע אם אפשר להגדיר את זה כבעיה אבל אין לי שום ספק שזה לא בסדר
אנסה לנסח זאת במילים למרות שזה קשה להבין את זה במילים וגם אינני יודע בדיוק מה זה -
למראית עין זה נראה כאילו כל האזור של הפה שמעל ובצדדי השפה העליונה בולט יותר
והאזור של קווי הצחוק שקוע (אך לא בצורה של קו אלא עבה יותר)
כאילו הפה שמוט וממש כאילו לא מקובע ומחובר לפנים
בהתחלה חשבתי שהבעיה בלחיים אבל הבנתי שכנראה שלא
כל תנועה שאני עושה עם הפה כמו חיוך לא קורית כמו שצריך אך אינני יכול להסביר זאת בדיוק רק במילים
ההרגשה הפיזית מתבטאת כאילו החיוך פשוט לא קורה בצורה כמו שצריך וכנראה אני מרגיש את ההתנגדות מהשרירים וגם מציק לי הריק שנוצר מעל השיניים. בעקבות כך השחיוך לא התבצע כמו שצריך
יכול להיות שלא הבנת כלום ממה שכתבתי כי טוב מראה עינים
אבל רציתי לדעת רק אם תוכל לכתוב לי משהו שירגיע אותי שאפשר לעשות משהו כמו לשנות או למתוח את האזור לכיוון הצדדים ולקבע את זה שלא יהיה שמוט ובולט כמו שזה
תודה מקרב לב ומקווה לחדשות טובות, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה מוזרה
פרופ` אלדד זילברשטיין05/08/2009שרון שלום,
לצערי מהתיאור שלך קשה להבין מהי הבעיה והאם היא מתחום הכירורגיה הפלסטית או מתחומים אחרים. גש לרופא המשפחה ובקש את עזרתו/ה או למנתח פלסטי אצלו תוכל להראות בדיוק למה כוונתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)