שלום האם ניתן להעלים או לטשטש צלקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום האם ניתן להעלים או לטשטש צלקות
    טולי
    05/08/2009

שבולטות מעל העור
    יש לי צלקות שנוצרו מחתכים וזה נראה פשוט כמו קוים לבנים בהירים יותר מגוון העור {אם זה משנה אני בכלל בהירה אבל הצלקות יותר} וזה בולט מעל העור אם מלטפים את היד אז אפשר לחוש אותן
    חלק מהצלקות ישנות וחלק חדשות
    ורציתי לדעת אם יש משהו שיכול להעלים או לטשטש את זה?
    ואם כן אז מה? ועד איזה רמה זה יכול לטשטש?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צלקות

פרופ` אלדד זילברשטיין
    05/08/2009

טולי שלום,
    לצערי לא ניתן להעלים צלקות. צלקות בולטות במיוחד או רחבות במיוחד לעיתים ניתן לשפר אותן במידה מסויימת כך שפחות ייראו לעין. ע"מ לענות לך ספציפית עלייך לפנות לייעוץ ולהראות את הצלקות למנתח פלסטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ויש לי עוד כמה שאלות

טולי
    06/08/2009

1 מה בעצם הפעולה שעושים כדי לטשטש צלקות?
    2 כמה זה אמור לעלות בערך והאם יש השתתפות של קופת חולים?
    3 האם פגישת יעוץ עולה כסף?
    4 שאלה אולי קצת מוזרה אבל במידה ואין אפשרות כמעט להעלים את זה
    האם יש אפשרות הפוכה של לעשות צלקת יותר גרועה זה קצת קשה להסביר
    אבל אני כאילו רוצה שלא יראו שזה קווים שרואים שזה משריטות וחתכים כשמסתכלים לי על היד
    אלא שיהפוך לצלקת אחידה וגדולה שאני אוכל להמציא איזה שקר שסתם נפלתי וכל העור השתפשף לי או משהו כזה הקיצר מבין כאילו לצלק את זה למשהו אחר זה אפשרי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקות

פרופ` אלדד זילברשטיין
    06/08/2009

טולי שלום,
    1. לרב מדובר בכריתת הצלקת ותפירת האזור מחדש בצורה עדינה יותר. לעיתים תפירה כך שהצלקת תצא בצורת זיגזג וכך תהייה בולטת פחות.
    2. בד"כ לא אך תצטרכי לברר זאת עם קופ"ח שלך
    3. בררי עם המנתח/ת או הפקיד/ה כשאת קובעת תור.
    4. כן, ניתן לכרות את כל השטח הכולל את הצלקות ובמקומו לבצע השתלת עור שנלקח מאזור אחר ואז יתקבל מעין "טלאי" של עור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

טולי
    07/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו