התייעצות לניתוח קלואיד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות לניתוח קלואיד
    מיכל
    05/08/2009

שלום, יש לי צלקת קלואיד באוזן כשנתיים והייתי בפגישת התייעצות אמל ד"ר רם בורבין . הוא הציע להסיר לי את הצלקת בניתוח ולאחר מכן להזריק לי סטרואידים ושאני ישים עגיל לחץ . רציתי לשאול אם הטיפול יעיל ואם אתה מכיר את הד"ר וממליץ עליו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות לניתוח קלואיד

הוספת תגובה

• קלואיד

פרופ` אלדד זילברשטיין
    06/08/2009

מיכל שלום,
    איננו נוהגים להמליץ על רופאים ספציפיים בפורום אך ד"ר ברבין הוא מומחה בכירורגיה פלסטית וחבר באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית. הטיפול שהוצא לך הוא טיפול מקובל בהחלט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה דומה יש טיפול אחר?

אלמונית
    11/08/2009

מצטרפת להודעה יש לי בעיה דומה רק במשך קצת פחות משנה האם ניתן לטפל בצלקת בצורה לא
    ניתוחית למשל משחה או משהו ויש סיכוי שזה יעזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלואיד

פרופ` אלדד זילברשטיין
    11/08/2009

משחת סיליקון עשוייה לעזור במידה מסויימת אם כי אם מדובר בקלואיד ממש ולא רק בצלקת היפרטרופית אז הסיכוי שמשחה בלבד תעזור היא לא גדולה. אם הצלקת עדיין פעילה יתכן שסדרת הזרקות סטרואידים ללא ניתוח לפני כן עשוייה לעזור ולשפר. חבישת לחץ לתקופה ממושכת חודשים עד שנים עשוייה לעזור. טיפול נוסף הוא הקפאה ע"י חנקן נוזלי שמועבר דרך מחט חלולה שמחדירים לתוך הקלואיד. לעיתים קרובות יש צורך לשלב בין טיפולים. ולעיתים קרובות מדובר בסדרת טיפולים ולא בטיפול בודד. לצערינו הקלואיד הוא עקשני! ואולי חשוב מכל הוא להימנע בעתיד מכל פעולה פולשנית לא הכרחית כגון פירסינג קעקוע וניתוח אסתטי כדי שלא יווצר קלואיד במקום נוסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו