מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצות לניתוח קלואידמיכל05/08/2009
שלום, יש לי צלקת קלואיד באוזן כשנתיים והייתי בפגישת התייעצות אמל ד"ר רם בורבין . הוא הציע להסיר לי את הצלקת בניתוח ולאחר מכן להזריק לי סטרואידים ושאני ישים עגיל לחץ . רציתי לשאול אם הטיפול יעיל ואם אתה מכיר את הד"ר וממליץ עליו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלואיד
פרופ` אלדד זילברשטיין06/08/2009מיכל שלום,
איננו נוהגים להמליץ על רופאים ספציפיים בפורום אך ד"ר ברבין הוא מומחה בכירורגיה פלסטית וחבר באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית. הטיפול שהוצא לך הוא טיפול מקובל בהחלט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה דומה יש טיפול אחר?
אלמונית11/08/2009מצטרפת להודעה יש לי בעיה דומה רק במשך קצת פחות משנה האם ניתן לטפל בצלקת בצורה לא
ניתוחית למשל משחה או משהו ויש סיכוי שזה יעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלואיד
פרופ` אלדד זילברשטיין11/08/2009משחת סיליקון עשוייה לעזור במידה מסויימת אם כי אם מדובר בקלואיד ממש ולא רק בצלקת היפרטרופית אז הסיכוי שמשחה בלבד תעזור היא לא גדולה. אם הצלקת עדיין פעילה יתכן שסדרת הזרקות סטרואידים ללא ניתוח לפני כן עשוייה לעזור ולשפר. חבישת לחץ לתקופה ממושכת חודשים עד שנים עשוייה לעזור. טיפול נוסף הוא הקפאה ע"י חנקן נוזלי שמועבר דרך מחט חלולה שמחדירים לתוך הקלואיד. לעיתים קרובות יש צורך לשלב בין טיפולים. ולעיתים קרובות מדובר בסדרת טיפולים ולא בטיפול בודד. לצערינו הקלואיד הוא עקשני! ואולי חשוב מכל הוא להימנע בעתיד מכל פעולה פולשנית לא הכרחית כגון פירסינג קעקוע וניתוח אסתטי כדי שלא יווצר קלואיד במקום נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)