גניקומסטיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גניקומסטיה
    עופר
    19/08/2009

שלום ד"ר
    אני גבר בן 31, משקלי הינו 94 ק"ג גובה 1.75, השלתי ממשקלי בחודש האחרון 6 ק"ג ואני מתכוון להמשיך כך עד הגעה למשקל התקין.
    הייתי בייעוץ אצל שני מנתחים:
    1. רופא ראשון- זהו רופא ששמו הולך לפניו - בביקור אצלו הוא בקושי בדק אותי לא נגע בי דיבר מעט מאוד ומייד רשם: שאיבת שומן רב+בלוטה+עודף עור.
    טען כי לא יהיו צלקות או סימנים ותוצאות הניתוח יהיו טובות מאוד.
    2. רופא שני- לא פחות ידוע - כבר בכניסתי למשרדו חשתי בנוח במחיצתו, שידר נינוחות וסימפטיה, בדק אותי ביסודיות רבה הסביר לי היטב את מהלך הניתוח בפרט במקרה שלי, זמן החלמה, הציג לי תמונות של מנותחים שלו. כאשר שאלתי על תוצאות הוא אמר שלדעתו ניתן להשיג תוצאה טובה שתשביע את רצוני, הרופא לא הציעה הסרת עור, מאחר והעור צעיר ורענן לדעתו ויש סיכוי טוב שהוא יתהדק ובמקרה הגרוע ביותר אולי ישאר רפיון קל בלתי מורגש.

השאלה:
    אני מאוד רוצה לעשות אצל רופא מס' 2, הוא משדר מקצעיות רבה, אמינות, נינוחות. אך מטריד אותי, מדוע רופא מס' 1 בחר ישר בהסרת עור, ואילו השני לא.
    מה דעתך באשר לכך? האם העור אכן צפוי להתכווץ.
    חשוב לציין כי שדי גדולים יחסית.

אני מאוד יודה לך על תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גניקומסטיה

הוספת תגובה

• גניקומסטיה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    19/08/2009

עופר שלום,
    מובן שלא אוכל "להכריע" בין שני רופאים אחרים מבלי שבדקתי אותך בעצמי. באופן עקרוני נראה לי שגם לך ברור במי מהשניים תעדיף לתת את ביטחונך. הערתי היחידה היא שאני הייתי ממתין לסוף הדיאטה לפני הניתוח וגם לפני ההחלטה האם להסיר עודפי עור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו