אצבעות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אצבעות...
    בובית
    25/08/2009

שלום רב...
    יש לי בעיה שהאצבע ביד ימין לא תואמת לאצבע ביד שמאל גם בצורה של הבשר וגם בצורה של הציפורן...הן ממש נראות כמו שתי אצבעות של שני אנשים שונים...
    צירפתי תמונה של האצבע המדוברת ועוד תמונה של האצבע הרגילה, האצבע שאני מדברת עליה היא נפוחה יותר והציפורן מעוקלת יותר, קצת כמו של מכשפה...
    זה די מפריע לי כי אנשים שאני מכירה מסתכלים עליה וישר אומרים משהו או צוחקים עליי...
    האם יש משהו לעשות בנידון?
    תודה רבה מראש על התשובה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אצבעות...

הוספת תגובה

• הוספה...

בובית
    25/08/2009

האצבע שנראית למעלה היא האצבע הרגילה...
    וזאת שפה היא האצבע השונה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כירורג כף יד

פרופ` אלדד זילברשטיין
    25/08/2009

לי שלום,
    לא בדיוק נהיר לי מהתמונות מה הבעיה אך ישנם מספר פלסטיקאים בעלי התמחות על בכירורגיה של היד. בדקי באתר של האיגוד לכירורגיה פלסטית או באינדקסים אחרים "מומחה בכירורגיה של היד".
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

בובית
    26/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו