שאלה לגבי שאיבת שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי שאיבת שומן
    ענת
    04/09/2009

שלום,אני בת 40 נשואה ואמא..יש לי גוף יפה ורזה ואני מתעמלת באופן קבוע..יש לי מה שנקרא ריפוד המציק לי מאוד באיזור הבטן והמותניים למרות שהוא אסתטי כי אני ספורטיבית הוא מציק לי מאוד דווקא בגלל שבשאר הגוף אני חטובה.קבעתי תור לניתוח ונמצאתי מתאימה לשאיבה קטנה...הרופא אמר שמשהו בסביבות ה 2 ליטר...אנשים שהתייעצתי איתם אמרו שבניתוח הזה התוצאה מינורית ובדרך כלל מאכזבת.. אשמח לקבל חוות דעת עד כמה מרגישים שינוי.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי שאיבת שומן

הוספת תגובה

• שאיבת שומן

פרופ` אלדד זילברשטיין
    05/09/2009

רווית שלום,
    שאיבת שומן היא ניתוח לעיצוב/פיסול הגוף. זה אינו ניתוח להורדה במשקל. עפ"י מה שתארת נשמע שאת מועמדת מתאימה לניתוח ואם זה יתבצע במיומנות יש סיכוי טוב שתשיגי אתת מטרתך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר" זילברשטיין

ענת
    05/09/2009

תודה.התמונה עזרה לי מאוד! עוד שאלה קטנה אך חשובה מאוד עבורי בגלל מקצועי...במקרה כמו שלי ,מדובר בסביבות 2 ליטר ומתיחה קטנה רק בגלל שיש לי צלקת של קיסרי,כמה זמן במקסימום אהיה נפוחה? מתי אוכל להרגיש חטובה? ואני לא מדברת על סימנים כחולים אלא על נפיחות.אשמח לתשובה.תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאיבת שומן / מתיחת בטן

פרופ` אלדד זילברשטיין
    06/09/2009

רווית שלום,
    דיברנו על שאיבת שומן ולא על מתיחת בטן. לא ברור מהיכן זו צצה פתאום. בכל אופן כמובן שלא אוכל לקבוע מה מבינהם יעזור לך. חזרה לעבודה משרדית כשבועיים. ירידת מרב הנפיחות כ- 6 שבועות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו