מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי שאיבת שומןענת04/09/2009
שלום,אני בת 40 נשואה ואמא..יש לי גוף יפה ורזה ואני מתעמלת באופן קבוע..יש לי מה שנקרא ריפוד המציק לי מאוד באיזור הבטן והמותניים למרות שהוא אסתטי כי אני ספורטיבית הוא מציק לי מאוד דווקא בגלל שבשאר הגוף אני חטובה.קבעתי תור לניתוח ונמצאתי מתאימה לשאיבה קטנה...הרופא אמר שמשהו בסביבות ה 2 ליטר...אנשים שהתייעצתי איתם אמרו שבניתוח הזה התוצאה מינורית ובדרך כלל מאכזבת.. אשמח לקבל חוות דעת עד כמה מרגישים שינוי.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן
פרופ` אלדד זילברשטיין05/09/2009רווית שלום,
שאיבת שומן היא ניתוח לעיצוב/פיסול הגוף. זה אינו ניתוח להורדה במשקל. עפ"י מה שתארת נשמע שאת מועמדת מתאימה לניתוח ואם זה יתבצע במיומנות יש סיכוי טוב שתשיגי אתת מטרתך.
בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר" זילברשטיין
ענת05/09/2009תודה.התמונה עזרה לי מאוד! עוד שאלה קטנה אך חשובה מאוד עבורי בגלל מקצועי...במקרה כמו שלי ,מדובר בסביבות 2 ליטר ומתיחה קטנה רק בגלל שיש לי צלקת של קיסרי,כמה זמן במקסימום אהיה נפוחה? מתי אוכל להרגיש חטובה? ואני לא מדברת על סימנים כחולים אלא על נפיחות.אשמח לתשובה.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבת שומן / מתיחת בטן
פרופ` אלדד זילברשטיין06/09/2009רווית שלום,
דיברנו על שאיבת שומן ולא על מתיחת בטן. לא ברור מהיכן זו צצה פתאום. בכל אופן כמובן שלא אוכל לקבוע מה מבינהם יעזור לך. חזרה לעבודה משרדית כשבועיים. ירידת מרב הנפיחות כ- 6 שבועות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)