הוספת שומן לשד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוספת שומן לשד
    אילנה
    10/09/2009

שלום רב,

לאחרונה עברתי כריתת שדיים ושחזור מיידי. אני לא אוהבת את התוצאה ומבקשת לעבור ניתוח נוסף לתיקון השד. רציתי לשאול האם ניתן לבצע ניתוח מיקרוכירורגי עם לקיחת שומן מהבטן (יש) והוספה לשדיים ביחד עם השתלי סיליקון. אני לא אוהבת להרגיש את השריר כל כך קרוב לעור, לפעמים בתנועות מסויימות אפשר ממש לראות את השריר מתחת לעור. הייתי רוצה יותר "ריפוד" בין השריר לעור וגם להרוויח את מתיחת הבטן.

לא עשיתי את הניתוח המיקורוכירוגי כי הייתי אחרי כימו והרופא שלי חשב שזה ניתוח ארוך ומסובך לאישה שרק עכשיו סיימה כימו. הוא כן פתח את האפשרות לתיקונים בעתיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוספת שומן לשד

הוספת תגובה

• שחזור שד

פרופ` אלדד זילברשטיין
    11/09/2009

אילנה שלום,
    כעקרון ניתן להחליף את שיטת השחזור ממרחיב רקמות ושתל לשיטה של מתלה מהבטן (מיקרוכירורגי או לא מיקרוכירורגי). לרב כאשר משחזרים שד עם רקמת הבטן אין צורך גם בשתל סיליקון אלא זהו שחזור מרקמה עצמונית בלבד. ישנם מקרים מעטים בהם יש צורך גם בתוספת שתל.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו