מילוי פנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילוי פנים
    אלין
    12/09/2009

שלום,

יש לי כמה שאלות בנוגע להזרקות בפנים..
    1. אמרו לי שהזרקה של חומצה הילרואנית מתחת לעיניים נותנת מראה מתוח. השאלה מה הכוונה מתוח? האם זה גורם לעיניים להיות מלוכסנות יותר? לא ממש הבנתי..
    2. אני רוצה למלא חלקים בפנים שלדעתי רזים מידי, אני בת 24..איזה חומר הכי מומלץ להזריק אבל שיחזיק מעמד שנה לפחות?ושיראה כמה שיותר טבעי? האם שומן עצמי היא אופציה טובה?
    3. האם אפשר למלא שפתיים ע"י שומן עצמי?

תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מילוי פנים

הוספת תגובה

• מילוי פנים

פרופ` אלדד זילברשטיין
    13/09/2009

1) חומצה היאלורונית כמו כל חומר מילוי אחר תתן מראה מלא יותר נפוח יותר ולעור באזור המוזרק להיות מתוח יותר. ליכסון העיניים מתבצע רק ע"י ניתוח בו תופרים את הגיד של העפעף שנקרא טרזוס לעמדה שונה ממה שהיה לפני כן.
    2) ישנם חומרי מילוי רבים, אני ממליץ על חומרים כגון ח' היאלורונית או קולגן שהם חומרים שקיימים באופן טבעי בגוף ולא על חומרים שאינם מתפרקים כגון סיליקון ושעלולים לנדוד לאזורים לא רצויים. שומן עצמי הוא בהחלט טוב צריך לקחת החשבון שיהיה צורך לעשות תיקון יתר ולעיתים לחזור על הפעולה עקב קליטה חלקית.
    3) כן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו