מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צלקת בפנים פרק בחסויי28/03/2007
יש לי צלקת בסנתר.. נפלתי בגיל שנה וחצי עברתי ניתוח של פעם בזריזות ותפרים גסים נורא בחוט ומחט..עכשיו אני בת 27 לפני כשנה וחצי עברתי עוד ניתוח פרטי לא בארץ ,הוא היקטין לי את העובי של הצלקת אך התפרים של חוט ומחט נישארו בולתים מהניתוח הראשון מעל ומתחת לפס האורך של הצלקת וזה נורא בולת ומציק לי .פניתי לרופא של קופת חולים כללית היציע לי לעשות שני זריקות או לייזר.בפורום שלכם ובעוד כמה מקומות אנשים לא מרוצים מהתוצאות ושזה לא נעלם כל כך רציתי להיתיעץ האם לעשות את הזריקות או תוכלו להפנות אותי למומחים או פרטי אני רוצה שהתוצעה תיהיה חלקה ונאלמת ,או האם אפשר לימתוח את הצלקת לפחות מתחת לסנטר שלפחות לא יראו את זה בפנים ישירות אולי רק בהרמת הראש. תודה רבה מראש.בבקשה תעזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת בפנים
ד''ר אבי וינברג29/03/2007שלום רב
בעיה של צלקות הינה קשה .הצלקת תלויה בהרבה דברים כמו איך שחותכים ותופרים, איך האדם מצלק את פצעיו( גנטי ), צבע העור(עור כהה צלקות מכוערות יותר ) , גיל( גיל צעיר צלקות מכוערות יותר מאשר למבוגר), מיקום בגוף ( בפנים יפת בגב מכוערות)וכו'. לפיכך לא ניתן בניתוחים או טיפולים לתיקון צלקת להבטיח צלקות יפות . לצורך תשובה פרטנית יותר בקשר לצלקת שלך יש להגיע ליעוץ.
בברכה
ד"ר אבי וינברג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)