מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוטרדתרעות22/09/2009
שלום,
שמי רעות ויש לי ציסטה בפנים במד ימין בגודל 1 על 1.5 ואני מופנת מחר לכירוג פלסטי סוף סוף אחרי שחיכיתי כבר חודשיים ועכשיו אני מוטרדת מאוד למחר מה יהיה התוצאות של ה"ניתוח" ומה יהיה תהליך ה"ניתוח" האם תוכלו לספר לי קצת על התהליך והאם באמת בשיא הכנות ישאר לי סימן???
אני מתה מפחד ותשתדלו לענות לי במהירות האפשרית .. תודה מראש,רעות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ..
רעות22/09/2009פליז תענו ליייי :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
רעות22/09/2009פליז תענו ליייי :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...האממ
רעות23/09/2009הייתי היום אצל הכירוג פלסטי והוא אמר שאם אני יעשה את הניתוח זה יגרום לי לצלקת לכל החיים.
הוא שלח אותי לאולטרסאונד ושם נקבע:"הדגמה של גוש בגודל כ-2.0 ס"מ ועומק ס.6 ס"מ ,ממוקם בתוך העור. הודגם תוכן היפראקוגני עם איזורים נוזליים, הממצא לא וסקולרי,גבול מוגדר ללא חדירה לרקמה פנימית."
אבקש את דעתם ועצתם בנוגע להנ"ל ...
מהי הדרך הטובה ביותר להסיר ולהעלים את הנ"ל ללא צלקת או סימן??
תודה מראש,רעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת ציסטה
פרופ` אלדד זילברשטיין24/09/2009רעות שלום,
הדרך להסיר ציסטה מתוך העור היא בניתוח קטן בהרדמה מקומית. לצערי אכן נשארת צלקת. המנתח משתדל כמובן לבצע את החתך בכיוון מתאים ואת התפירה בעדינות רבה כך שהצלקת תישאר עדינה ככל שניתן אך תמיד תישאר צלקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוכל לקבוע את הניתוח אצלך?
רעות24/09/2009אתה מקבל גם באשדוד? אם אני ירצה לקבוע תור אצלך? זה אפשר? אתה רופא פרטי?
או שאתה לא קשור לעיניין ואני צריכה מנתח....??
כי אם כן אני יתקשר לקבוע תור אצלך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה
פרופ` אלדד זילברשטיין25/09/2009אני מנתח באופן פרטי ומקבל באשדוד ובבאר שבע. מספר הטלפון מופיע למעלה בתקציר ולמטה בחתימה.
גמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
רעות26/09/2009תודה רבה רבה.. גמר חתימה טובה גם לך :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלוםם..
רעות13/10/2009זאת שוב אני..
האממ האמת היא שהבעיה שלי עדיין שם.. אני עדיין מחכה לתור שלי שהוא רק בעוד 3 שבועות בתל השומר..ובינתיים יש לי כבר חור בצי'סטה שזה טוב אבל .. היא קטנה והכל אבל עדיין השומן לא ירד כי החור קטן..
אבל אני מודאגת כי אני רוצה לדעת אם זה יכול להפחית לי הסיכוי לזה שישאר לי סימן..החור שנפתח כרגע נסתם כבר .. סביר להניח שהם יפתחו תחור מחדש או שיחתכו מחדש??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)