מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזעה מפצהדנה23/09/2009
שלום, אני בת 35. בגיל 15 עשיתי ניתוח להזעת יתר בידיים. מאז יש לי הפצה מפצה בכל הגוף, בעיקר בבית השחי ובגב. באופן כללי אני נראית טוב ללא משקל עודף. הדבר מפריע לי מאוד. האם יש טיפול תרופתי כלשהו כדי להוריד את רמת הזיעה באופן כללי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוטוקס בד"כ
נעמי ל.03/09/2012עוזר. למרבית הפלא. אני גם טופלתי עם בעיה דומה ומאוד עזר לי. .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממליצה בחום על אמריקן לייזר
יוגב09/09/2012יש שם צוות מעולה ומקצועי, שירות אדיב וכל טיפול שעשיתי שם היה מוצלח עם תוצאות מעולות. ממליצה לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת להמלצה על אמריקן לייזר
שוש10/09/2012גם אני טופלתי שם ואני מאוד מאוד מרוצה. צוות אדיב ומקצועי ואני מצטרפת להמלצה עליהם בחום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בהזעה מפצה
נעמי ל.09/09/2012יש שתי שיטות לטפל בזה וזה כמובן רופא יכול להמליץ, אבל אני ממליצה לך קודם לקרוא על זה ולצבור עוד מידע. אני טופלתי בבוטוקס בפרופורציה והייתי מאוד מרוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעה מפצה
פרופ` אלדד זילברשטיין24/09/2009דנה שלום,
אין תרופה שכזו למיטב ידיעתי. לגבי בית השחי ניתן לטפל בהזרקת בוטוקס עליה צריך לחזור כל מספר חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בבוטוקס
חני12/09/2012אני עשיתי טיפול בבוטוקס בבית השחי (לא ניתוח ולא כלום) אצל ד"ר וידר בהרצליה, טיפול ממש קצר ואני כבר שמונה חודשים בלי עיגולי זיעה, שזה הדבר הכי טוב שקרה לי בערך!!!!!!!!!!!!!! צריך לחדש את זה בערך כל עשרה חודשים לפי מה שהוא אמר לי בפגישת יעוץ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)