מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פגישה אצל מנתח פלסטיהילה30/09/2009
רציתי רק לשתף אותכם בפגישה מאכזבת שהיתה לי אצל מנתח פלסטי מאוד מפורסם.
רציתי להתייעץ איתו לגבי ניתוח באף,גם אסטתי וגם רפואי. לא רק שהרופא נשמע חסר סבלנות
הוא גם לא בדק את האף בכלל.(כדי לראות אם אכן יש סטיה של המחיצה). הוא גם אמר לי שביום הניתוח שאני אביא מכתב מרופא א.א.ג על הבעיה שיש לי.וכך אני אמורה לסמוך עליו?
אם הוא לא יודע מה הבעיה בעצמו.נראה לו שאתן לו לגוע לי בפנים?
באמצע הפגישה איתו הוא גם שוחח בטלפון,ללא בושה.אגב,הפגישה איתו היתה בתשלום של 300 שח. ועוד הגעתי עד לרמת אביב מאיזור השפלה.
אני אומרת לכם אנשים כנראה שיש כאלה שהשתן עולה להם לראש מהפרסום,ובשבילו אני עוד אחת שהולכת להכניס לו כסף לקופה האישית שלו.
עם כל המוניטין שיש לו.אין מצב שאתן לו לנתח אותי, כי היחס וההקשבה לא פחות חשובים.
אחרי הכל מדובר בפנים שלי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגישה, חצי פגישה מבט אחד חטוף...
פרופ` אלדד זילברשטיין30/09/2009הצטערתי לשמוע על הפגישה המאכזבת שהייתה לך. מקווה שבעתיד הפגישות עם עמיתי למקצוע מנתחים פלסטיים ורופאים בכלל תהיינה מעמיקות יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)