שאיבת שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבת שומן
    א
    08/10/2009

שלום.עברתי 5 טיפולים במכשיר חדשני לשאיבת שומן בהרדמה מקומית בבית חולים מוכר בארץ.3 טיפולים בזרועות (סהכ כליטר של שומן) שתי טיפולי בטן (סהכ ליטר שאיבה)עד כה לאחר כל הטיפולים לטענתי אין תוצאות ללא בבטן ולא בזרועות לטענת הרופא יש ירידה של כ-1 סמ בהקיף זרוע ימין.בבטן אין תוצאות.שאלתי היא האם יתכן כי שלמתי ממיטב כספי (כ-18000 שח)בשביל לרדת 1 סמ בזרועות??והאם ייתכן כי אדם שמן כמוני 1.52 משקל 79 אינו היה מתאים לטיפול זה מראש?והאם אני יכולה לדרוש את כספי בחזרה או את חלקו? עלי לציין כי שאיבת השומן הינה ניתוח לכל דבר!!! וכי כואבת בטירוף!! ואף משאיר צלקות מהתפרים .אשמח לקבל את תשובתכם בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבת שומן

הוספת תגובה

• חוסר שביעות רצון

פרופ` אלדד זילברשטיין
    08/10/2009

א. שלום,
    השאלה ששאלת היא שאלה בתחום הכלכלי / משפטי ולא שאלה קלינית. אני מציע שתחזרי לרופא שלך ושוחחי עימו גלויות - יתכן ותגיעו לפשרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר שביעות רצון

א
    08/10/2009

היי
    שוחחתי עם הרופא ואף הבעתי את חוסר שביעות רצוני כבר מהטיפול השני -(לפני כשנה) נאמר לי כי צריכה להגיעה מכונה חדשה וכי כדאי לי להמתין..המתנתי כ-שמונה חודשים ולפני כחודש עשיתי טיפול חוזר (את הטיפול השני בבטן) לצערי גם כאן אין תוצאות ולטענת הרופא ומנכל המקום אין התחייבות לתוצאות....זו בעצם שאלתי ..האם ייתכן הדבר? האם יש אפשרו ת לדרוש את התיק הרפואי שלי / אבחנות+תמונות ולקבל חוות דעת רפואית מכירוג אחר?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר שביעות רצון

פרופ` אלדד זילברשטיין
    08/10/2009

בהחלט זכותך לקבל העתק של התיק הרפואי שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו