חידוד לנושא חבר בארגון הישראלי לפלס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חידוד לנושא חבר בארגון הישראלי לפלס
    חיה
    29/03/2007

הי,
    תודה על תשובותכם לשאלתי הקודמת.

הייתי רוצה לחדד את נושא החברות בארגון.

האם יכול להיות שהרופא מומחה ולא חבר בארגון?

איך ניתן לבדוק את זה?

אם נאמר לי שהוא מומחה בבית החולים שבו הוא עובד?

כלומר משערי צדק נמסר לי ע"י מזכירת המחלקה שאותו רופא הוא רופא מומחה אצלהם במחלקת פלסטיקה, ושהוא מבצע ניתוחים פלסטיים רבים,
    האם הגדרת שערי צדק לרופא כמומחה (מומחה אצלהם במחלקה) אומרת שגם במשרד הבריאות הוא מומחה? למרות שהוא לא חבר בארגון?

תודה רבה, על העזרה.
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חברות בארגון

חיה
    29/03/2007

דבר נוסף:
    הרופא עליו אני מדברת הוא מומחה מאז 11/2006 לפלסטיקה, ראיתי זאת באתר של מ.הבריאות, אך לא חבר בארגון הישראלי.
    הוא עובד בבי"ח ציבורי במחלקה לפלסטיקה בתור מומחה וגם במכון פרטי ומבצע ניתוחים פלסטיים רבים, לפי בדיקתי, אך מה שמלחץ אותי זה שהנפקת תעודת המומחה שלו היתה לפני חצי שנה,
    האם זה זמן מספיק? מה זה אומר על ניסיונו של הרופא עם בעיות וסיבוכים בזמן ניתוחים?
    תודה על הסבלנות
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נושא החברות בארגון

ד''ר יוסף טמאן
    29/03/2007

התקבלות לאיגוד המנתחים הפלסטיים היא בהצבעה של החברים הותיקים אשר אמורים להסכים
    להתקבלותו של חבר חדש.
    מומחים צעירים שזה עתה סיימו התמחות, מבקשים להתקבל לאיגוד מייד כאשר יש אספה כללית, פעם בשנה.
    לכן חקם עדיין לא חברים ויהו קרוב לודאי תוך זמן קצר.
    כפי שציינתי קודם, מומחה אשר איננו מעונין או איננו יכול מסיבה זו או אחרת להתקבל כחבר מין
    המניין זה לא ברור ומחשיד.
    מומחה מוגדר כאחד שרשום כמומחה במשרד הבריאות ויש לו מספר רשיון מומחה.
    אני תקוה שעכשיו יותר ברור
    דר טמאן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חברות באירגון

ד''ר אבי וינברג
    30/03/2007

שלום רב
    מומחה לכירורגיה פלסטית נושא תעודת מומחה מטעם משרד הבריאות וניתן לבקש לראות את התעודה. יתכן מצב שבו כירורג פלסטי מוממחה עדין לא עמד בכל הדרישות של האיגוד כמו למשל יש צורך בוותק מינימלי.אני אישית מכיר בשערי צדק מומחה לכירורגיה פלסטית שעדין אינו חבר באיגוד
    והוא בסדר גמור.
    בברכה
    ד"ר אבי וינברג
    מומחה לכירורגיה פלסטית
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, הבנתי הפנמתי והשכלתי! חג שמח.

חיה
    01/04/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו