ניתוח הרמת והגדלת חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח הרמת והגדלת חזה
    דניאלה
    29/03/2007

לפני כשנה וחצי עברתי נותוח להרמת והגדלת החזה. לאחר כחצי שנה מהניתוח שמתי לב אני וקרובי כי החזה חזר לצורתו המקורית כפי שהיה לפני הניתוח (נפול ובחלקו העליון ריק, כמו צורת אגס למרות שהשתלים הם עגולים). הייתי בביקורת אצל הרופא המנתח ונמסר לי בתשובה כי סוג עורי הוא אלסטי ולכן נוצרה הנפילה. שאלתי היא האם תיקון יפתור את הבעיה והאם בעתיד היא תחזור על עצמה,האם כדאי לקבל חוות דעת נוספת והאם בכל מצב כדאי לבצע את התיקון ומי אמור לקחת אחריות על דבר כזה. עם כל הכבוד למנתח כך לא נראה חזה שעבר הרמה והגדלה גם אם לוקחים בחשבון את הנפילה הטבעית שאמורה לבוא עם הזמן, שלא לדבר על הצלקות הגדולות שנותרו מתחת לחזה. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח הרמת והגדלת חזה

הוספת תגובה

• החזה חזר לצורתו המקורית כפי שהיה

ד''ר יוסף טמאן
    29/03/2007

הרמה עם הגדלה עם שתל גדול וכבד, ברוב המקרים תגרום לכך שהשדיים יפלו במהרה.
    אלא מאי?
    במידה והשתלים הם יחסית קטנים, מתלה השד חובר בתפרים לבית החזה והניתוח בוצע עם
    חתך רוחבי, הסיכוי לנפילה בשלב כל כך מוקדם, הרבה יותר נמוך.
    ולכן אני ממליץ לך שוב לשוחח עם הרופא המנתח ויתכן ותהי זקוקה לניתוח מתקן.
    כל מה שכתבתי הוא כמובן עם סייגים רבים היות ואינני יודע מה היה המצב לפני ואחרי
    דר טמאן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו