שינוי מראה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי מראה
    ט'
    07/11/2009

שלום רב.
    אני בחורה בת 16,ואני מעוניינת לעבור כמה ניתוחים פלסטיים.
    התפתחות שלי היא מהירה לכן רופאים אמרו שזה בסדר לנתח אותי בגיל זה.
    ויש לי גם תמיכה כספית מההורים,אז בעניין הזה הכל בסדר.

אז ככה,הפנים לי מאוד לא נאות.מבנה הפנים שלי הוא "נפול" וחסר פרופורציות.
    פנים ארוכות,המצח רחב והשאר צר.
    העיניים שלי עגולות מאוד ונפולות(רואים את הלבן שלמטה בעיניים).
    יש לי שקעים כחוליםשחורים עמוקים מתחת לעיניים.(לא פיגמנטציה)
    אף ארוך,"שנופל כלפי מטה"גבנוני.
    שפתיים נפולות,השפה העליונה קטנה מהשפה התחתונה,והשפה התחתונה נופלת.
    לסת גברית.
    עצמות הלסת כמעט ולא בולטות.כאילו הראש מחובר לצוואר.
    אני רזה,אבל יש לי עודף שומן בצוואר.
    ---
    בעניין המבנה פנים שלי והמצח,אני רוצה פנים עגולות יותר,עדינות יותר.בעניין המצח אני מבינה שאין מה לעשות.
    וניתוחי ראש הם מאוד מסובכים.אז איזו אפשרות יש בכדי לשנות מבנה פנים?אני לא מדברת על הדגשת סנטר לחיים וכו
    אלא ממש,שינוי מבנה פנים.
    עיניים-אני רוצה להרים קצת את הקצה של העיניים,להעניק להן מראה חתולי יותר מבלי להקטין את העיניים.
    ולמלאות בשומן את השקעים שמתחת לעיניים.
    לגבי האף,מזה אני הכי פוחדת.ראיתי המון המון אפים של המנתחים הטובים ביותר ואני לא מרוצה משום תוצאה.
    אני רוצה אצלי,לדקק את הרקמה שמתחת לעור האף,בכדי לתת לו מראה עדין יותר.וממש להקטין את גודל האף!
    לא רק לשייף את העצם,כמו שעושים בדרך כלל.פשוט להרים את האף!
    שפתיים-אני רוצה להרים את השפה העליונה.ולא לעבות בחומרים כמו שעושים כי זה נראה מאוד לא טבעי ואני לא אוהבת את זה.
    להרים את השפה,ככה שבזמן מנוחה ייראו קצת את השיניים והשפתיים לא יהיו סגורות.
    עצמות הלסת-אני רוצה ממש לשנות את הצורה של הלסת שלי,לתת לה צורה עגולה יותר.לא ארוך וגס כמו שיש לי.
    אני רוצה שהעצמות יהיו מאוד מודגשות,ושתהייה "הפרדה" בין הצוואר לפנים שלי.
    ובנוסף אני רוצה לחיים "תפוחיות".

העלתי תמונות כדי שתבין יותר טוב למה אני מתכוונת.
    בתמונה 2+1:שים לב,שהפנים של הבחורות ממש מורמות כלפי מעלה.
    השפתיים,האף,העיניים,עצמות הלחיים והלסת.
    זה אפשרי לעשות את זה ככה,גם אצלי?אני יודעת שאתה לא יכול ממש לתת תשובה מדוייקת מבלי לראות אותי.אבל בכל זאת.
    ולגבי האף,כמו בתמונה 2,אני רוצה שהאף יהיה צמוד לפנים שלי ולא יילך לפניי!

כ"כ הרבה שאלות.מתנצלת
    אני מקווה שלפחות תבין מה אני רוצה,ומקווה לקבל תשובה מפורטת
    מחכה לתשובה,תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי מראה

הוספת תגובה

• האומנם?

פרופ` אלדד זילברשטיין
    07/11/2009

ט' שלום,
    לא ניתן להתייחס לשאלותייך מבלי לראות אותך ולהתרשם. נדיר שנערה בגילך תרצה שינויים כ"כ רבים. רצוי שתפני להורייך ותשתפי אותם במצוקותייך ייתכן שהבעיה אינה אוביקטיבית אלה סובייקטיבית ואז הפתרון אינו ניתוחי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר'

ט'
    10/11/2009

למה שזה יהיה נדיר?יש אנשים מכוערים!
    אין כאן שום מצוקות,אני רוצה לעבור ניתוחים פלסטיים בכדי להרגיש טוב יותר עם עצמי.
    ועכשיו לעניינו,אתה יכול קצת לפרט לי על הניתוחים?האם הם בכלל אפשריים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח פלסטי

פרופ` אלדד זילברשטיין
    10/11/2009

ט' שלום,
    אני ממליץ שתפני בלווית אחד ההורים או שניהם לייעוץ אצל מנתח פלסטי ושם תוכלי להגדיר ביחד עם המנתח את הבעיות ולהחליט מה הדרך הטובה ביותר לטפל בהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת להתערב !!!

אלין
    13/11/2009

אני מבינה אותך כ"כ ואני יכולה להגיד שזה ממש לא דבר נדיר שמישהי תרצה לשנות בעצמה הרבה דברים שלא מוצאים חן בעיניה.
    וד"ר יקר, אם תעשה משאל בקרב נשים בגילאים 18-40 תגלה שיש לפחות 5 או 6 דברים שהיינו רוצות לשנות..ההבדל היחיד הוא שיש נשים שיש להן את האומץ והתעוזה לשנות את הדברים האלה ויש כאלה שאין להן את האומץ להגיע כ"כ רחוק בשביל זה.
    ולגבייך מתוקה, את צריכה לשאול את עצמך האם באמת כל הדברים האלה מפריעים לך עד כדי כך שתהפכי בעצם להיות מישהי אחרת. לפי דעתי כדאי שתתחילי בשני הדברים שהכי מציקים לך ויכול להיות שתגלי שבזכות שני השינויים האלה המראה שלך יישתפר פלאים וכל שאר הדברים יציקו לך הרבה פחות..את גם נערה צעירה, את צריכה לחכות קצת..יכול להיות שבעוד שנה-שנתיים כבר לא יפריעו לך חלק מהדברים שמפריעים לך עכשיו..ועוד דבר, חלקים בפנים כמו למשל אף וסנטר כאשר משפרים את המראה שלהם הפנים פתאום נראות אחרת, יש יותר הרמוניה. לדוגמא אני אף פעם לא אהבתי את העיניים שלי אבל כשעשיתי ניתוח אף(וזה הניתוח היחיד שעשיתי אגב) פתאום העיניים נפתחו ולא היו נראות לי כ"כ גרועות כמו קודם. אז מה שאני מנסה להגיד לך זה שכל חלק בפנים משפיע על המראה של חלק אחר ויכול להיות שאם תשפרי רק את האף והסנטר פתאום תגלי שדווקא העיניים די יפות והמצח לא כ"כ נורא..אולי כרגע הכל ביחד נראה לך ממש לא מסודר ושהפנים שלך לא יפות אבל אני בטוחה שאת לא עד כדי כך מכוערת ואני גם די בטוחה שאם אני אראה אותך אני לא אשים לב לחצי מהדברים שמפריעים לך. ולסיום, אל תשכחי שהפנימיות חשובה כפול מהחיצוניות.תשאבי את הכוח מבפנים ולא מבחוץ. אני בטוחה שאת בחורה מדהימה - גם אם חושבת שאת לא מספיק יפה !
    וסתם מעניין אותי לדעת,אם אפשר כמובן, מה ההורים שלך אומרים על זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואו.היה כיף לקרוא את מה שכתבת!

ט,
    24/11/2009

ממש עזר לי.
    יכול להיות שבאמת זה יהיה כך.אולי אחרי ניתוח אחד,לא ארצה לשנות דברים אחרים.

אמא שלי תומכת בי.
    היא מבינה את הכאב שלי,והיא מוכנה לעזור.
    למרות שהיא לא מסכימה איתי בכלל !!!
    אבל כמובן שהדעה שלה לא אובייקטיבית אז זה לא מעניין מה היא חושבת.

תודה רבה לך!:-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכיף חמודה!!!

אלין
    25/11/2009

שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך דרכך ותמיד תזכרי לעשות אך ורק מה שעושה לך טוב וגם אם אחרים לא מקבלים את זה או לא חושבים כמוך - זה לא משנה!! תאמיני בעצמך ותראי שיהיה טוב!!!!
    :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכיף חמודה!!!

אלין
    25/11/2009

שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך דרכך ותמיד תזכרי לעשות אך ורק מה שעושה לך טוב וגם אם אחרים לא מקבלים את זה או לא חושבים כמוך - זה לא משנה!! תאמיני בעצמך ותראי שיהיה טוב!!!!
    :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו