האם שיוף מצח מותיר צלקת או צלקות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם שיוף מצח מותיר צלקת או צלקות?
    אורן
    08/11/2009

מעל העיניים {איפה שנמצאות הגבות וטיפה מעליהן} יש לי בליטה לאורך המצח לא סימטרית מה ניתן לעשות במצב כזה?,יש לציין שהחלק העליון של המצח ניראה רגיל ללא שום בליטות,ורק בחלק התחתון של המצח יש לי לי בליטות שניראות מאוד בפרופיל,יש לציין שלמשפחה מצד האבא שלי גם יש גם מצח לא סימטרי {מבחינת הנפיחות,הבליטות מה ניתן לעשות במצב כזה האם ניתן ליצור מצח סימטרי? האם הפעולה תותיר צלקת? האם אפשר לעשות זאת בדרך טבעית ללא ניתו או ע"י הזרקה שאיבה או כל דבר אחר,אשמח לתשובה ,תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בליטה במצח

פרופ` אלדד זילברשטיין
    08/11/2009

אורן שלום,
    סביר להניח שהבליטה היא גרמית (עצם) ניתן לבדוק זאת בבדיקה קלינית + צילום CT. "שיוף" של העצם דורש ניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם השיוף יותיר צלקת?

אורן
    09/11/2009

והאם הניתוח מסובך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיוף העצם מעל הגבות

פרופ` אלדד זילברשטיין
    10/11/2009

אורן שלום,
    אני חייב לסייג את תשובתי כיון שלא בדקתי אותך. אך ממה שהבנתי הדרך הטובה ביותר להשיג את מבוקשך היא בניתוח בו מבצעים חתך לכל רוחב הקרקפת מאוזן לאוזן (צלקת בין השערות) הפרדת כל העור עד לארובות העיניים ואז שיוף והחזרת העור למקומו. שוב, לאחר בדיקה ייתכן והגישה תהיה שונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו