שרירי בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירי בטן
    אמירה
    31/03/2007

האם תוכלו לפרט מה עושים בניתוח לחיזוק או שיקום שרירי הבטן.
    אני עברתי ניתוח עם פתיחת בטן אורכית כשהייתי בת 4, לפני 35 שנה. וניתוח גניקולוגי רוחבי לפני כ 15 שנה,וכעבור שנתיים עברתי לקינוח, לפרוסקופיה. כמו כן עברתי 3 הריונות. היום אני מרגישה שאין קיר קדמי תומך לבטן,ולא משנה כמה תרגילי בטן אני עושה. אני כל היום מכניסה את הבטן באופן אקטיבי ,אחרת אני נראית בחודש שישיץ מה האפשרויות העומדות בפניי
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרירי בטן

הוספת תגובה

• שרירי בטן של אמירה

ד''ר יוסף טמאן
    31/03/2007

בטן חלשה לאחר הרבה ניתוחים היא תופעה מוכרת.
    זאת מהסיבה שמספר רב של ניתוחים אותם תארת, גרמו לפגיעה בשרירים והחלפת רקמת שריר
    ברמה זו אחרת ברקמה צלקתית אשר אין ביכולתה להתכווץ ולהתחזק.
    יש אפשרות שמעבר לחולשה של דופן הבטן נמצאים בה גם בקעים.
    לכן ראשית דבר, בדיקה יסודית על ידי כיורג כללי או פלסטי, חשובה לניתוח המצב והגדרת הבעיות.
    יש לזכור כי בחולשה קיצונית של דופן הבטן בא בחשבון גם תיקון עם רשת -MESH

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר טמאן

אמירה
    01/04/2007

תודה על תשובתך המהירה, מהיא רשת mesh? והאם תתכן הרעה במצב הביטני שלי אם לא אעשה איזה הליך שיקומי זה או אחר?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו