שתל סנטר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתל סנטר
    רועי
    17/11/2009

ד"ר שלום.
    ברצוני לעבור השתלת סנטר.
    הייתי רוצה לדעת אם יש צורך לבקר אצל כירורג פה ולסת לפני הפגישה אצל המנתח..

יש לי כמה בעיות בלסת בעת פתיחה וסגירה של הפה שומעים "קליקים" ולכן חשבתי שאולי אם הכירורג פה ולסת יזיז את הלסת התחתונה למקומה (קדימה) אולי אני לא אצטרך שתל סנטר? או שתל יותר קטן לפחות... לכן חשבתי שצריך לבקר אצלו (וגם אם אני לא טועה שמעתי איפשהו שצריך)...

תודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתל סנטר

הוספת תגובה

• שתל סנטר

פרופ` אלדד זילברשטיין
    17/11/2009

רועי שלום,
    סנטר קטן יכול לנבוע מכך שכל הלסת התחתונה קטנה או משוכה אחורנית ומלווה בסגר לא תקין של השיניים ואז בהחלט כדאי לפנות למנתח פה ולסת ולשקול אפשרות של ניתוח אורטוגנטי לקידום הלסת התחתונה. יש לציין שזהו ניתוח די גדול ומורכב שמלווה בתהליך הכנה אורטודנטי (יישור שיניים) ארוך. ה"קליקים" שאתה שומע בהחלט יכולים לרמז לבעיה בסגר או במנשך. ההגיון שלך הוא נכון. אם אין בעיית מנשך אז שתל לבד יכול לעזור ואם בעיית המנשך היא לא מאוד חמורה ניתן לתקן אותה ע"י טיפול אורטודנטי ללא ניתוח ואז להחליט אם להוסיף שתל לסנטר.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו