מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאיבת שומן בזרועותבובית24/11/2009
שלום רב...
אני בחורה בת 21. אני סובלת מזרועות שמנות, אני מניחה שהעור גם נמתח עקב השמנה והרזיה,
ניסיתי לשפר את המראה בעזרת פעילות גופנית רבה אך למרות זאת לא נראה שינוי במרקם של העור ובמראה, שאלתי היא האם ניתן להסתפק בגילי בשאיבת שומן בלבד או שאין טעם ועדיף כבר לחתוך חלק מן העור ולהדק אותו...
צירפתי תמונה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה
בובית24/11/2009
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבת שומן בזרועות
פרופ` אלדד זילברשטיין24/11/2009בובית שלום,
בגיל 21 לרב שאיבת שומן תספיק אלא אם כן ישנם כבר סימני מתיחה או שהעור לא גמיש מספיק. לצערי התמונה שהעלית לא עוזרת כ"כ. עדיף שתעלי תמונה כשהזרועות פרושות לצדדים כמו התמונה המצ"ב - תמונה לפני ואחרי ניתוח מתיחת זרועות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
בובית24/11/2009על התגובה צירפתי תמונה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתיחת זרועות
פרופ` אלדד זילברשטיין25/11/2009בובית שלום,
לצערי זה לא מדע מדוייק! על פניו, נראה שהדרך הבטוחה יותר היא מתיחת זרועות שכוללת גם הסרה של עודפי העור וצלקת לאורך החלק הפנימי של הזרוע. אך, יתכן ששאיבה בלבד תשפר מספיק ואז יחסכו הצלקות. הייתי אומר שאם תבצעי שאיבה בלבד את עשוייה לחסוך צלקות אך צריכה לקחת בחשבון אפשרות של ניתוח מתיחת זרועות מספר חודשים אח"כ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה רבה
בובית25/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)