מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עלות ניתוח לסתשי29/11/2009
ניסיתי ממושכות לברר באינטרנט מה הסדר גודל של עלות ניתוח לסת..לא מצאתי דבר.
נכון שכל מקרה הוא אינדווידואלי אבל בטוח יש סכומים מויימים בהם זה נע..האם מישהו יכול לעזור לי ולומר בערך מה עות ניתוח לסת עליונה בלוטת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסת בולטת
פרופ` אלדד זילברשטיין30/11/2009שי שלום,
ראשית איננו נוהגים להמליץ בפורום על מחירים. שנית, כתבת שיש לך לסת עליונה בולטת - האם יש צורך להזיזה אחורה או שמה להזיז את הלסת התחתונה קדימה או שמה מספיק שתל קטן בסנטר? האם יש בעיית מנשך ואז יש צורך גם בטיפול אורטודנטי ממושך במקום או כהכנה לניתוח כל אלו שאלות שניתן לענות עליהן רק לאחר בדיקה קלינית + צילומים מתאימים (צילום צפלומטרי). כפי שאתה מבין ודאי גם המחירים לכל אחת מהפעולות הנ"ל עשויים להיות שונים מאוד אפילו אצל אותו מנתח. בד"כ הזזת הלסתות תעשה ע"י מנתח פה ולסת וטיפול אורטודנטי ע"י אורטודנט (רופא שיניים שהתמחה ביישור שיניים). אין מנוס מלגשת לבדיקה ולשמוע חוו"ד מקצועית לא הכל ניתן באינטרנט.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסת עליונה
הילה02/01/2010גם לי יש את אותה בעיה אני מעוניינת בניתוח להזיז את הלסת העליונה אחורה ומעניין אותי לדעת מה עלות מחיר הניתוח.
האם זה נחשב ניתוח פלסטי? והאם צריך גשר אחרי הניתוח? (השניים שלי ישרות אך רק הלסת היא בולטת)
תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח לסת / סנטר
פרופ` אלדד זילברשטיין02/01/2010הילה שלום,
נדיר מאוד שיש צורך להזיז את הלסת העליונה אחורה. יותר שכיח שיש צורך בהזזת הלסת התחתונה קדימה. בכל מקרה הדבר נקבע ע"י בדיקה קלינית וצילום רנטגן צפלומטרי. אם המנשך תקין ייתכן שמספיק להזיז את הסנטר או להוסיף לו משתל. לסכום הנושא קצת יותר מורכב מכדי שניתן יהיה לתת המלצה רצינית באינטרנט. פני לייעוץ אצל מנתח פה ולסת או מנתח פלסטי שעוסק בניתוחים קרניופציאליים (ניתוחי גלגלת ולסתות).
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)