מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לדר' אלדדלחלי01/12/2009
שלום,
כמה שאלות.
האם אפשר לתת לעיניים עגולות מראה חתולי יותר ומלוכסן במעט,ומשוך יותר בעזרת הרמה של הקצה של העיניים?
אני רוצה לעבור ניתוח אף אצל איזשהו רופא ספציפי,הוא מנתח בבית חולים בדרום ואני גרה בצפון הרחוק וזה ממש בעייתי מבחינתי.יש בית חולים קרוב אליי יחסית,אם אשלם לו הוא יוכל לנתח אותי בבית חולים שאני רוצה או שיש לו כבר את הצוות שלו וזה בלתי אפשרי?
יש לי שקעים עמוקים מתחת לעיניים,ואחרי הניתוח אף זה רק יחמיר ולעיתים זה נמשך יותר מכמה ימים.האם אפשר לשלב ניתוח להרמת השומן או איך שזה לא נקרא,ביחד עם הניתוח אף?
אני רוצה אף קטן במיוחד ומורם למעלה,אבל יווצר רווח גדול בין האף לשפה העליונה,האם אפשר להרים את השפה העליונה?ואפשר לשלב גם את הניתוח הזה עם 2 הניתוחים הנ"ל?
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנטופקסיה וניתוחי פנים
פרופ` אלדד זילברשטיין01/12/2009לי שלום,
1) ניתן להרים מעט את הקצה הצדדי של העין ולמתוח אותו ע"י פעולה שנקראת קנטופקסיה בה תופרים את הגיד שמחזיק את העפעפיים מעט גבוה ממקומו הרגיל על צד ארובת העין.
2) לגבי ביה"ח כל מנתח והיכן שהוא רגיל לעבוד - תצטרכי לשאול את המנתח באופן אישי.
3) ניתן לשלב מספר פעולות בפנים בניתוח אחד.
4) לגבי צורת האף והיחס שלו לשאר הפנים על כך ניתן לדון רק בבדיקה אישית של המטופל/ת
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ד"ר אלדד האם אתה מתעסק בזה?
אלין06/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
פרופ` אלדד זילברשטיין07/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)