שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מאיה
    03/12/2009

אני שנתיים אחרי לידה ראשונה. יש לי המון המון סימני מתיחה בבטן חזה ישבן רגליים בעקבות הריון. אני רזה אך העלתי הרבה במשקל בהריון). יש גם עודפי עור בבטן והבטן עדיין גדולה בגלל חולשה ברקמות חיבור. האם זה מעיד על כך שאני אתקמט בגיל צעיר ויהיו לי הרבה קמטים? אילו תופעות נוספות קשורות לרקמות חיבור חלשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• קמטים וסימני מתיחה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    04/12/2009

ענת שלום,
    איני מכיר מחקר שבדק את הקשר בין סימני מתיחה לאחר הריון לבין התקמטות בגיל צעיר. כמו כן מניין לך האבחנה של חולשה ברקמת חיבור? מחלות רקמת חיבור הן מחלות נדירות לעומת זאת היפרדות או חולשה של הרקמה בין שני השרירים הישרים של הבטן בעקבות הריון קיימת כמעט אצל כל אשה שילדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מאיה
    05/12/2009

מניין לי: כי אני שוקלת 48 ויש לי בטן בגודל של חודש שישי ללא בקע טבורי אבל עם הפרדות.. כי יש לי עודפי עור בבטן וסימני מתיחה בכל מקום בגוף מלבד הידיים.. זה לא מעיד על רקמות חיבור חלשות? וכתוצאה מכך קמטים , חזה נפול בגיל צעיר וכו ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ` אלדד זילברשטיין
    07/12/2009

שלום ענת,
    הייתי ממליץ לנסות ולטפל בבעיות שנוצרו ולא בדאגה לגבי התקמטות בעתיד מכיון שבכך ממילא לא ניתן לטפל. כפי שכתבתי לך איני יודע על קשר שהוכח בין הדברים. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו