הגדלות חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגדלות חזה
    ענבל
    10/12/2009

שלום, אני מעוניינת להגדיל את החזה שלי, ובתחילה חשבתי לעבור הגדלת חזה עם סיליקון, אבל שמעתי לפני כמה ימים שישנה אפשרות להגדיל את החזה באמצעות הזרקות של ג'ל.
    רציתי לדעת מזה בדיוק, כמה ניתן להגדיל ואת תופעות הלוואי?

בנוסף רציתי לשאול מה ההבדל בין שתלי סיליקון מתחת ומעל השריר? מה זמן ההחלמה של כל אחת מהם?

תודה רבה על העזרה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגדלות חזה

הוספת תגובה

• הגדלת חזה

ד''ר נמרוד פרידמן
    10/12/2009

היי עינבל,

ניתן לבצע הגדלה מינימלית על ידי הזרקה של ג'ל. בנוסף למגבלה של הגודל שניתן להשיג, מדובר בשינוי זמני (שנה עד שנתיים) והעלות היא גבוהה (יותר מהגדלה עם שתלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההתייחסות, ויש לי עוד שאלה.

ענבל
    10/12/2009

אני חיילת בשירות של יומיות. על סמך ניסיון אתה יודע אם יתנו לי גימלים בכדי לעשות את הניתוח?
    או שאני אאלץ לחכות לסיום השירות שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנוחה לאחר ניתוח

ד''ר נמרוד פרידמן
    14/12/2009

הצבא מאפשר לעשות את הניתוח, לרוב על חשבון ימי החופש שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו