עצם אגן רחבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצם אגן רחבה
    מייק
    13/12/2009

שלום , אני מייק, בן 20..

קיימת אצלי בעייה שאני נאלץ להתמודד איתה מאז ומתמיד, עצם האגן שלי.. אני בחור רזה , אך עצם האגן שלי רחבה באופן לא נורמטיבי בכלל , מה שמקנה לי צורת גוף שמזכירה, לצערי, כזו של אישה. כתוצאה מכך האגן שלי יותר גדול , היריכיים בולטים יותר וכן , כל האיזור.. ניסיתי לעשות ספורט כגון ריצה וכדורסל , אך פעילות ספורטיבית מתמדת גם לא עזרה ף ואני במצוקה.

שאלתי היא , האם יש ניתוח אשר מקטין את רוחב עצם האגן , באופן שיינתן פיתרון לבעייתי?
    אם כן , במה הניתוח כרוך , אילו סיכונים , ומה חשוב שאני אדע לקחת בחשבון במקרה ובאמת אחליט לעבור ניתוח זה.

תודה רבה על העזרה , אני מקווה שיימצא לי פיתרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצם אגן רחבה

הוספת תגובה

• אם טעיתי

מייק
    13/12/2009

אם טעיתי במקום שאליו פניתי בבקשה , היכן אני יכול לקבל מענה לבעייה? אם פניתי למסקום הנכון , בבקשה אנא ענו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אגן רחב

פרופ` אלדד זילברשטיין
    13/12/2009

מייק שלום
    אינני מכיר ניתוח כפי שאתה מבקש. על פניו מדובר בניתוח מאוד גדול מסובך ומסוכן. הייתי ממליץ בעיקר לנסות ולפתח את שרירי פלג גופך העליון בחדר כושר ע"מ לחפות על המראה הנשי ולהפוך את גופך לגברי יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו