מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הוצאת גוש שפיר משדעדי13/12/2009
שלום רב,
יש לי גוש בשד בגודל של כ4X2 ס"מ , כנראה שפיר, שאני מעוניינת להוציא בניתוח . הגוש נמצא בשעה 6 ותופס לא יותר 10% מגודל השד. השד עם הגוש - גדול במעט מהשד השני.
בהתייעצות עם כירורג השד - הכירורג טוען שהוצאת הגוש לא תעוות את השד והוא ייראה זהה לשד השני.הבנתי שבמקרה זה אפשר להוציא את הגוש בחתך ליד הפטמה כדי למנוע צלקת בולטת.
מנסיונכם: האם מספיק במקרה זה להיעזר בכירורג שד או שרצוי גם מנתח פלסטי כדי למנוע עיוות בשד או חוסר סימטריה בין השדיים?
ומה אם יתברר שצריך להוציא את הגוש עם שוליים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש בשד
פרופ` אלדד זילברשטיין13/12/2009עדי שלום,
לעניין הסימטריה, כתבת שכיום השד עם הגוש מעט גדול יותר כך שייתכן שהוצאתו אפילו תשפר את הסימטריה בין השדיים. לגבי השאלה האם מספיק להיעזר בכירורג שד או להיעזר בפלסטיקאי הייתי מציע את הגישה הבאה: אם בשיחות ביניכם כירורג השד התייחס גם לצד האסתטי של השדיים לסימטריה ולצלקות ואם את מרגישה שמדובר במנתח/ת עם גישה אסתטית אז נראה שזה מספיק. אך אם התשובה היא לא כדאי לשקול לערב מנתח/ת פלסטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)