שלום וערב טוב יש לי שאלה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום וערב טוב יש לי שאלה בבקשה
    אור
    17/12/2009

יש לי מין חורים כאלה בלחיים תוצה מאקנה אני בן 21ויש לי עוד קצת פצעי בגרות בפנים אבל אני לא יכול לחכות עד שיגמרו כי מאוד מפריע לי המין חורים האלה בלחיים רציתי לדעת בבקשה אם יש לרופא פלסטי טיפול לזה....ואיזה טיפול יכול להתאים לדבר כזה תודה רביד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צלקות אקנה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    18/12/2009

רביד שלום,
    לא הייתי ממליץ על טיפול בצלקות לפני סיום השלב הפעיל של האקנה. לאחר סיום השלב הפעיל קילוף עמוק של העור עשוי לעזור אך עליך לזכור שבמידה והינך מטופל ברואקוטן עליך להמתין כחצי שנה לפני ביצוע קילוף עמוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך זה אני שוב

אור
    18/12/2009

אז ככה קודם כל אני לא לוקח ראוקוטן וזה מאוד מפריע לי המין צלקות חורים האלה בלחיים ויש לי בהרבה פחות מפעם פצעי בגרות רציתי לדעת אם יש סיכוי שאני יעשה את זה עכשיו כי זה מאוד מפריע לי וניראה לי לפי מה ששמעתי בדרך כלל יש פצעי בגרות עד גיל 26ממוצע ואני רק בן 21 ורציתי לדעת שוב אם יש סיכוי שאפשר לעשות את זה עכשיו בתודה רביד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקות אקנה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    18/12/2009

תדש לייעוץ אצל פלסטיקאי או רופא עור שמבצע פילינג והוא/היא יעריך עד כמה האקנה פעיל ויחליט אם ניתן לבצע קילוף בשלב זה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד''ר אלדד זילברשטיין שלום

אור
    19/12/2009

יש לי כמה שאלות בבבקשה לפני שאני קובע פגישת יעוץ איתך... קודם שאלה שקצת מקדימה אבל בכל זאת חשובה לי אני עושה טיפול אינפרא אדום פעם בשלוש שבועות בעצמות הלחיים אם זהיכול להפריע לטיפול פילינג בפנים שאני מעוניין לעשות?!ו בהתחלה שאלתי אותך אם אפשר לעשות פילינג למישו שעדין לא נגמרו לו ממש כל הפצעים אבל אין לי כמו פעם האם יש סיכוי שאני יכול לעשות את זה?! ועוד משו בבקשה באיזה ימים אתה נמצא במרפאה באשדוד ואם אתה לא תוכל לענות לי על זה כי אסור לך לתת פרטים כאלה בפורום אז אני ייצור איתך קשר כבר בטלפון ו..אשמח אם תענה לי על השאלות בתודה רביד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו