כאבים בחזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בחזה
    שני
    21/12/2009

עברתי הגדלת חזה לפני כשנתיים מתחת לשריר. לעתים אני סובלת מכאבים, לחצים ודקירות. הרופא לא ייחס לזה חשיבות יתרה (כי הרי חתמתי על כך שאני מודעת לתופעת לוואי זו).
    נדמה לי שמצאתי קשר בין האימונים בחדר כושר ובין נוכחות הכאבים (אימוני כוח במשקולות, פלג גוף עליון). האם זה סביר? האם פירוש הדבר שעליי להפסיק לעבוד על שריר החזה בגלל הניתוח שעברתי?
    האם כאשר השתל ממוקם באופן חלקי מתחת לשריר התופעה פחותה? אצלי הוא ממוקם באופן מלא מתחת, עם כל תופעות הלוואי הקשורות בכך (תנודות של השריר עם כל הפעלה של הידיים).
    תודה מראש על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בחזה

הוספת תגובה

• כאבים לאחר ניתוח.

ד''ר נמרוד פרידמן
    21/12/2009

היי,

בהחלט יתכן שמקור הכאבים הוא בהפעלה של שרירי החזה מאחר והשתל גורם למתיחה שלהם.
    הפעילות לא תגרום לנזק לשתל אלם יתכן ויש מקום לשקול להפחית בעומסים בכדי להקל עליך.
    התופעה יכולה לקרות גם בהכנסה חלקית של השתל אולם היא לא שכיחה (לא נתקלתי בכך מעולם בקרב לקוחותי).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו