הדרקת מילוי מתחת לעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדרקת מילוי מתחת לעיניים
    אושר
    25/12/2009

מאד ומתמיד סבלתי מעיגולים שחורים>כעת בשנים האחרונות גם משקיות מתחתן ומראה יגע ועייף שדי מציק לי<ביעוץ עם פלסטיקאי נאמר לי שהאזור והעור תחת העין רגיש ביותר ועלולים להוצר שטפי דם או מראה נפוח שישיג תוצאה הפוכה למצופה<אני בהתלבטות קשה האם לותר?יש אכן יותר סיבוכים(אולי אפילו לראיה חלילה?)בשל דקיקות העור? מניסיונכם(האם זה טיפול נפוץ באמת?)יש תוצאות משביעות רצון בד"כ?+שאלה כללית אם מילוי חומצה מחזיק כעשרה חודשים >האם הוא מתפוגג לאיטו או שמא בבת אחת? תודה על הסבלנות>

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדרקת מילוי מתחת לעיניים

הוספת תגובה

• מילוי מתחת לעיניים

פרופ` אלדד זילברשטיין
    25/12/2009

אושר שלום,
    מניסיוני כאשר מזריקים חומצה היאלורונית או קולגן בגבול שבין העפעף והלחי באינדיקציות הנכונות התוצאה לרב טובה ואפילו טובה מאוד. באזור זה יש להזריק את החומר עמוק ממש מעל העצם בגלל שבעור הוא דק מאוד. לא קראתי או שמעתי על פגיעה בראייה כתוצאה מהזרקה וזה בהחלט לא סביר שסיבוך כזה יקרה. חומר המילוי אינו נעלם בבת אחת אלא מתפוגג בהדרגה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עברתי טיפול כזה ואני מאושרת

עינת
    27/12/2009

אני מאוד ממליצה על מילוי שקעים מתחת לעיניים -תוצאות מושלמות אבל אצל הרופא הנכון ולא אצל כל רופא -הניסיון פה מאוד חשוב -כדאי להתייעץ עם כמה רופאים !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצל מי עשית אם אפשר לשאול?

אלין
    01/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין מקום לפרסומות בפורום

פרופ` אלדד זילברשטיין
    01/01/2010

איננו נוהגים להמליץ בפורום על רופאים ספציפיים וגם ההפך - הדבר הופך את הפורום לבמה ליח"צנים במקום לפורום מקצועי. אינו יודעים אפילו אם השואלת אינה גם העונה כל פעם בשם אחר! לכן עמך הסליחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו