מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדרקת מילוי מתחת לעינייםאושר25/12/2009
מאד ומתמיד סבלתי מעיגולים שחורים>כעת בשנים האחרונות גם משקיות מתחתן ומראה יגע ועייף שדי מציק לי<ביעוץ עם פלסטיקאי נאמר לי שהאזור והעור תחת העין רגיש ביותר ועלולים להוצר שטפי דם או מראה נפוח שישיג תוצאה הפוכה למצופה<אני בהתלבטות קשה האם לותר?יש אכן יותר סיבוכים(אולי אפילו לראיה חלילה?)בשל דקיקות העור? מניסיונכם(האם זה טיפול נפוץ באמת?)יש תוצאות משביעות רצון בד"כ?+שאלה כללית אם מילוי חומצה מחזיק כעשרה חודשים >האם הוא מתפוגג לאיטו או שמא בבת אחת? תודה על הסבלנות>
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי מתחת לעיניים
פרופ` אלדד זילברשטיין25/12/2009אושר שלום,
מניסיוני כאשר מזריקים חומצה היאלורונית או קולגן בגבול שבין העפעף והלחי באינדיקציות הנכונות התוצאה לרב טובה ואפילו טובה מאוד. באזור זה יש להזריק את החומר עמוק ממש מעל העצם בגלל שבעור הוא דק מאוד. לא קראתי או שמעתי על פגיעה בראייה כתוצאה מהזרקה וזה בהחלט לא סביר שסיבוך כזה יקרה. חומר המילוי אינו נעלם בבת אחת אלא מתפוגג בהדרגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עברתי טיפול כזה ואני מאושרת
עינת27/12/2009אני מאוד ממליצה על מילוי שקעים מתחת לעיניים -תוצאות מושלמות אבל אצל הרופא הנכון ולא אצל כל רופא -הניסיון פה מאוד חשוב -כדאי להתייעץ עם כמה רופאים !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצל מי עשית אם אפשר לשאול?
אלין01/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מקום לפרסומות בפורום
פרופ` אלדד זילברשטיין01/01/2010איננו נוהגים להמליץ בפורום על רופאים ספציפיים וגם ההפך - הדבר הופך את הפורום לבמה ליח"צנים במקום לפורום מקצועי. אינו יודעים אפילו אם השואלת אינה גם העונה כל פעם בשם אחר! לכן עמך הסליחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)