הקטנת היקף עטרות הפטמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקטנת היקף עטרות הפטמה
    מעיין
    28/12/2009

שלום לרופאים המשתתפים בפורום.

אני מעוניינת להקטין את היקף העטרות שלי (השטח שמסביב לפטמה עצמה).
    רציתי לדעת האם לעניין יש השפעות על תהליך ההנקה בעתיד, ואילו השפעות אסטטיות יש לתוצאות הניתוח?

בנוסף רציתי לדעת, האם זהו ניתוח שבעזרתו ניתן ליצור סימטריה במראה השדיים. כיוון שבאופן לא בולט כ"כ קיימת אי-סימטריה במיקום הפטמות. קשה לי לומר האם במיקום הפטמות או בגודל העטרות.

תודה מראש,
    מעיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקטנת היקף עטרות הפטמה

הוספת תגובה

• הקטנת עטרות

ד''ר נמרוד פרידמן
    28/12/2009

היי מעיין,

הקטנת העטרה לא אמורה להשפיע על ההנקה. בסוף הפעולה נותרת צלקת סביב העטרה אשר מטשטשת עם הזמן ולכן לא מהוה בעיה אסתטית.
    ניתן באותו ניתוח גם לשנות במעט את מקום העטרות כך שתתקבל תוצאה סימטרית יותר, במקרה של חוסר סמטריה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך - שאלה נוספת

מעיין
    28/12/2009

האם ניתן לנבא את החלמת הצלקת מניתוח זה לפי החלמת צלקת מניתוח אחר (לא ניתוח פלסטי או אסטתי- ניתוח בשורש כף היד)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקת

ד''ר נמרוד פרידמן
    01/01/2010

במידה והניתוח הקודם בוצע בצורה טובה, ניתן להשליך מאחד על השני. לרוב ההחלמה בחזה היא טובה ויפה יותר מהיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו